LOADING

Type to search

Családozom Élem Inspiráció

10 *nem fizikai* jellemző, ami hihetetlenül vonzóvá tesz

Share


A vonzás rendkívül érdekes dolog. Sokan úgy vélik az, hogy valaki vonzó, főleg a fizikai megjelenéstől függ. De ez egyáltalán nem igaz. Az igaz, hogy a kinézet is szerepet játszik, de az igazság az, hogy a vonzerő fenntartásához valami lényegesebbre van szüksége.

Íme a lista arról, hogy mi az, ami vonzóvá tesz a többi ember szemében:

1. A hitelességed

Az, hogy igazi önmagad vagy, és megmutatod az igazi személyiségedet, olyan erőt feltételez, ami nagyon kevés embernek van. Azt mutatja rólad, hogy tiszteled azt, aki vagy, és kiállsz azért, amiben hiszel. Az emberek mindig vonzódnak ezekhez az emberekhez, mivel hús-vér emberek, képesek a valódi kapcsolatokra.

2. Jó hallgatóság vagy

Egy olyan világban, ahol mindenki szereti hallgatni a saját hangját, igazán mágikus dolog találni valakit, aki valóban hallgat és figyel ránk, amikor beszélünk. Az emberek vonzódnak azokhoz, akik kérdéseket tesznek fel, akik hallgatnak és emlékeznek arra, amit mondtak.

3. Vannak céljaid

Valljuk be, hogy van valami vonzó azokban az emberekben, akiknek céljuk van az életben, még ha nem is hatalmas, világmegváltó célokról van szó. Nagyon vonzó tud lenni, ha kiderül, hogy saját magadon kívül más is érdekel.

4. Tudsz mosolyogni és nevetni

A mosolygás boldoggá teszi a szívet, és amikor nevetsz, sugárzik a belső szépséged. A kedves, mosolygós és vidám arcot pedig mindenki szereti. A mosoly segít kapcsolódni az emberekhez. Tudtad, hogy a legsikeresebb emberek mosolyognak a legtöbbet?

Jonathan Borba/unsplash.com

5. Nyitott vagy

Nem szükséges mindenkivel egyetérteni, de fontos, hogy nyitott legyél, mert ez lehetővé teszi, hogy mindenkinek meghalld a véleményét. A felnőtt élet egyik aspektusa, hogy sokan nem fogadják el, hogy nagyon is lehetséges együtt élni a többi felnőtt emberrel úgy, hogy nem pontosan úgy gondolkodnak, mint ők. Pedig a változatosság és a sokszínűség gyönyörködtet.

6. Nem panaszkodsz állandóan

Sok gondolatunk és beszélgetésünk a panaszkodás körül forog. Ha belegondolsz, nem könnyű bárkivel beszélgetni anélkül, hogy ne panaszkodna valamire. Elég sok munkával jár, de próbáld meg, hogy amikor csak lehet nem panaszkodsz. Meglátod, hogy mennyivel jobban érzed majd magad. Már csak azért is megéri, mert a legtöbb ember azzal érzi magát jól, aki nem panaszkodik állandóan. Ha túl sokat nyafogsz, még a végén egyedül maradsz.

7. Kedves vagy

Talán ezt nem kell túlmagyarázni: a kedves embereket mindig vonzóbbnak tartják azoknál, akik panaszkodnak. Próbálj meg a lehető legkedvesebben bánni az emberekkel, és mindig legyél ott nekik, amikor szükségük van rád. Légy kevésbé önző.

8. Pénzügyileg tudatos vagy

Ez azért fontos, mert az élethez mindannyiunknak szükségünk van pénzre, így az, ahogyan dolgozol, ahogyan költekezel vagy ahogy félreteszed a pénzt vonzóvá vagy éppen visszataszítóvá tesz.

9. Vannak barátaid

A csoportokban szocializálódó embereket barátságosnak és megközelíthetőnek tekintik, mert emberek veszik körül őket, és szociális támogatásban részesülnek. Ez azt mutatja rólad, hogy képes vagy létrehozni és fenntartani felnőtt kapcsolatokat. Egy magányos emberhez sokkal nehezebb vonzódni, mint egy olyanhoz, akinek sok barátja van.

10. Gondoskodsz magadról

Amilyen képet mutatsz magadról, az nagyban meghatározza, hogy mi tesz vonzóvá. Ezért figyelj oda az egészségedre és a higiéniádra, mert ezek mind azt mutatják rólad, hogy mennyire törödsz magaddal és mennyire szereted magadat.

Legyél az a fajta ember, akinek te is a barátja lennél. Legyél az az ember, akit te is vonzónak találnál.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *