LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

5 spa termék, amitől neked is virágos kedved lesz!

Share

A tavaszban az egyik legjobb dolog, hogy amikor a szabadban sétálunk, vagy csak kiülünk az udvarunkra, egyből körülleng bennünket a friss, virágzó növények és fák illata, ami végtelen nyugalmat és békességet képes árasztani. Nem véletlen, hogy jótékony bőrápoló hatásuk miatt számos növényi kivonat adja különböző kozmetikumok alapját, de az sem elhanyagolható, hogy rengeteg finom illatot is nekik köszönhetünk.

LUSH VIOLET CREAM HABFÜRDŐ

Az egyik legelső virág, amely megjelenik tavasszal, és illata el is árulja lelőhelyét a kirándulóknak, a csodás ibolya. A Lush fürdőterméke külsejében és tartalmában is magában hordozza az ibolya jegyeit, tökéletes hát egy tavaszi estén kádban való ejtőzéshez.

OLIVE & OLIVA TAHITI TUSOLÓOLAJ

Repüljünk egzotikus helyekre gondolatban és érzésben az Olive & Oliva különleges tusfürdőivel, amelyek frissítenek, ápolnak és közelebb hozzák a pillanatnyilag elérhetetlennek tűnő, de rég vágyott nyaralásokat.

OLIVE & OLIVA BALI TUSOLÓGÉL EGZOTIKUS VIRÁGILLATTAL

A Bali tusológél szintén ezt a célt hivatott szolgálni: csak kapd elő, amikor már nagyon eleged van a mindennapokból és szakadj el a stressztől egy zuhanyzás erejéig!

OLIVE & OLIVA FLOWER FÜRDŐGOLYÓ

Ha inkább kádpárti vagy, akkor válaszd a virágillatú fürdőgolyót: extra selymes lesz tőle a víz, a fürdőszobád pedig pompás illatban fog úszni.

AVON SENSES SPRING BLOOM TUSFÜRDŐ

Igazi tavaszi tusfürdő az Avontól, amely pontosan azt adja, amit ígér: hidratál és friss virágillattal vesz körül. Ha szereted sokáig magadon érezni a kedvenc illatodat, ez lesz számodra a befutó!


(A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *