LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Rácsodálkozom

9 jel, hogy *Ő* még nem áll a készen a kapcsolatra

Share

Amikor belekezdünk egy új kapcsolatba, akkor egy idő után tényleg kijelenthetjük, hogy “kapcsolatban” vagyunk. De mi van, ha a másik fél nem tesz meg mindent ezért? Milyen jelek utalnak arra, hogy ő még nem kész a teljes elköteleződésre? Íme:

Nem hajlandó kimondani, hogy te vagy a barátnője

Ha nem úgy hivatkozik rád, mint a társadra, akkor valószínűleg nem is úgy gondol rád mint egy teljes értékű partnerre. Ha úgy mutat be a barátainak, mint egy ismerősét, akkor az nagyon árulkodó. Valószínűleg nem fogja a későbbiekben sem megadni neked a tiszteletet, amit megérdemelsz.

Nem hajlandó törölni a társkereső alkalmazásokat a telefonjáról

Ha komolyan gondolná, akkor nem akarna mást, csak téged. Ha ott van még a telefonján a Tinder (és a többi app), akkor ott a kísértés is, hogy üzengetni kezdjen az exeiknek, esetleg egy új emberrel ismerkedjen meg. Ha nem hajlandó abbahagyni a másokkal való flörtölést, akkor nem kötelezte még el magát, csak téged nem akar megbántani, ezért nem vallja be ezt neked.

Nem hajlandó bemutatni a barátainak és a családjának

Ha már hetek vagy hónapok óta együtt vagytok, és ő tartózkodik ettől, akkor az elég nagy piros zászló. Ha azt akarja, hogy az életed része legyél, akkor miért nem ismertetni meg veled az ő élete részeit is? Elgondolkodtató…

Nem hajlandó megnyílni előtted

Vannak emberek, akik magas falakkal veszik körbe magukat, és eltarthat egy ideig amíg megnyílnak. Ezzel nincs is baj, hiszen mindenki más. Viszont ha már eltelt sok idő, és nem tud előtted megnyílni a kedvesed, akkor még nem áll készen arra, hogy teljesen elkötelezze magad melletted. Először a bizalmi kérdéseket kell rendbe tenni, mert ha ez nem megy, akkor az nem vezet jóra.

Nem hajlandó bocsánatot kérni

Amikor megbánt, legyen szó akár csak egy apróságról is, nem tud felelősséget vállalni a tetteiért, azaz nem kér bocsánatot. Nem veszi a fáradtságot arra, hogy elmagyarázza, hogy miért követte el a hibát. Egyszerűen inkább figyelmen kívül hagyja a problémát, vagy még rosszabb helyzetben megpróbálja megfordítani a helyzetet és téged hibáztat. Ez elfogadhatatlan!

Nem hajlandó kompromisszumot kötni

Ahhoz, hogy egy kapcsolat működőképes legyen csapattársként kell(ene) viselkedni. Együtt kell dolgoznotok, és ha a kedvesed nem hajlandó kompromisszumot kötni veled, és meg sem akarja hallani amit mondasz, akkor nem áll még készen egy komoly kapcsolatra.

Nem hajlandó elfogadni a nemet

Nem szabad, hogy kényelmetlenül, vagy bűnösnek érzed magad, ha valamire nemet mondasz, ami neki nem tetszik. Legyen ez akár a szex is! Ha nem tud a nemre jól reagálni, akkor nem képes egy tiszteletteljes és elkötelezett kapcsolatra. Mindig tudd, hogy mondhatsz nemet, egy nőnek nem kötelessége kiszolgálni a férfi vágyait!

Nem hajlandó tényleg veled lenni

A partnerednek érzelmileg és fizikailag is ott kell lennie melletted. Ha állandóan a telefonját bámulja, miközben beszélsz hozzád az figyelmeztető jel. Ha minden szabad hétvégéjét valaki mással tölti, akkor nem kötelezte el magát veled. Ha a randitok alatt sem figyel rád, akkor határozottan nem érdemli meg a rá fordított idődet.

Nem hajlandó erőfeszítéseket tenni érted

Egy kapcsolat nem fog sokáig tartani, ha csak az egyik ember fáradozik. Mindkettőtöknek tennie kell érte. Ha ő nem hajlandó ebből kivenni a részét, akkor nem készen a komoly elköteleződésre és nem elég jó hozzád.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *