LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Soha nem foglak elfeledni, de most elengedlek…

Share

Soha nem feledlek, de ennek most vége.

Lassan, de biztosan elérkezett hozzám a felismerés, hogy nem lesz többé olyan, hogy MI. A közös jövőnk, a sok tervünk mind-mind lassan egy ismeretlen homályba vész. Könnycseppenként válok le ezekről.

… aztán szabad leszek.

Lesz majd egy pont, amikor végre megértem, hogy nekünk nem lehet közös jövőnk, mert mindkettőnknek másra van szüksége. Nem tudjuk úgy szeretni egymást, hogy az mindkettőnknek jó legyen. A szívünknek is gyógyulásra van szüksége, és ezt mindketten tudjuk. Újra fel kell fedeznünk a világot, ezúttal egyedül. Egyedül, hogy újra megismerjük önmagunkat. A lábam talán most nem a földön áll, pedig járni is meg kell tanulnom. Egyedül.

Végül elengedlek.

De ez nem azt jelenti, hogy nem fogok emlékezni rád. Nem azt jelenti, hogy megbánom, ami köztünk történ. Nem azt jelenti, hogy sajnálom, hogy megismertelek, és az életem része voltál. Szerettük egymást, és bár most ennek vége, és összetörtem, tudom, hogy az emléked örökké velem lesz.

Mert ez egy olyan szerelem volt, ami ritkán adatik meg

Néha-néha megáll majd a gondolatom nálad, elidőz és a szívem fájni fog. De ez így van jól. Az életem részévé válik. Egészen addíg, amíg már nem fog ennyire fájni. De a lényeg marad:

Nem feledlek, de elengedlek az életemből.

Elfogadom, hogy így történt, ennek a szerelemnek így lett vége. De nem változtatnék semmin. Soha. Mert így válsz az életem részévé, így lépek tovább.

Köszönöm.

Ez is érdekelhet:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *