LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Illúzióban akarsz élni vagy egy olyan kapcsolatban, ahol tényleg te vagy az első?

Share

Ő a te függőséged. Vonzódsz hozzá. Olyannyira, hogy megmagyarázni is lehetetlenség. Addig, amíg melletted van, minden oké. Ám, ha nincs veled, minden összeomlik.

És minden kezdődik elölről…

Vele a világ tökéletes, de aztán újra magadra hagy, te pedig a földön találod magad – összetörve. Azt kérdezed magadtól, miért. Miért nem elég a szerelmed? Miért nem marad melletted? Miért nem tud melletted dönteni?

Amikor csodás pillanatokat éltek meg együtt, ő mindig visszavonulót fúj. Nem engedi bele magát a kapcsolatba. Azt mondja, képtelen rá. Hogy neki ez így elég. Nem érti, miért akarsz többet. Miért akarsz változtatni, ha minden jó úgy, ahogy van.

Legalábbis neki…

Mert, amikor elmegy, résnyire nyitva hagyja az ajtót. Tudja, hogy úgyis visszafogadod, ha kéri. Te vagy a legjobb opciója egy magányos éjjelen. Mert te készséges vagy vele, várod, hogy jöjjön.

Visszaengeded. Azt hiszed, ezúttal más lesz. Bízol abban, hogy majd megváltozik, hogy nem hazudik többé, hogy ott az igazság a szavaiban. Egészen addig, amíg újra összetör.

Tudom, hogy a szerelem képes illúziót teremteni. Mindketten olyan eufórikus állapotba kerültök, amikor együtt vagytok, hogy nem létezik holnap. Ő a minden. Ő a gyönyör. Eggyé váltok, összeolvadtok.

Olyan jól ismered őt. Nálad jobban talán senki nem ismeri. Láttad a sötét oldalát, vele voltál a nehéz időkben is. Sőt, mindig. Mindig ott voltál neki, amikor szüksége volt valakire. Megszokta, hogy ennyire készséges vagy.

De mi van veled?

Nem lehetsz a tartaléka. Nem engedheted, hogy csak úgy levegyen a polcról, amikor kedve tartja. Soha nem fog maradni. Ha akarna, már rég megtette volna. De nem akar. És ez fájdalmas, tudom. Viszont döntened kell: illúzióban akarsz élni vagy egy olyan kapcsolatban, ahol tényleg te vagy az első?

Ő sosem lesz az a férfi, akire vágysz.

Ezért egyszerűen nem éri meg…

Ez is érdekelhet:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *