LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Működik vagy sem? Nézd meg passzolsz-e a Bika jegyű emberrel!

Share

Még tart a Bika csillagjegy hava (május 21-ig ez a csillagjegy áll a középpontban) így megmutatjuk, hogy te hogyan viszonyulsz a Bika jegyben született emberekhez!

Szűz

A Szűz és a Bika jelek mind föld elemű csillagjegyek, ami némi közös vonást ad hozzájuk, amit legtöbbször a munkakapcsolataikban kamatoztatnak. A Bika kissé makacsabb, mint a Szűz – de pontosan tudják, hogy mit akarnak kihozni a párkapcsolatukból. A Szűz mindig arra törekszik, hogy jobbá váljon, amit a Bika tiszteletben tart. A kettő jel jól működik együtt.

Bak

A Szűzhez hasonlóan a Bak és a Bika is föld elemű jegyek. A Bak határozottsága és megbízhatósága segít, hogy gyakorlott módon figyeljen a Bikára, amikor az elárasztja őt az érzelmeivel. A kettő jegy kombinációja kihozhatja a másik fél érzékeny és szórakoztató oldalát is, ráadásul páratlan bizalom és biztonság van a Bakok és a Bikák között.

Rák

A Bika és a Rák csillagjegynek egyarán fontos szerepet játszik a hold az életében, ez pedig sokat elmond az érzelmi stabilitásukról. A Bika makacs, de hű magához, amit a Rák imád. A Rák szentimentális és érzékeny, amit a Bika értékel. Mindkettő jegy szereti az otthonülést, és a nyugodt életet így jól passzolnak egymáshoz.

Skorpió

A Bika és a Skorpió párosítás papíron valóban remek csapatot alkot, de azért sok múlik az adott embereken is. A Bika hűséges és egyértelmű, amire a Skorpiónak szüksége van egy kapcsolatban. A Skorpió odaadó és szenvedélyes, és erre nagyon vágyik a Bika. Viszont a Bika makacssága és a Skorpió szenvedélyessége alkalmanként okozhat nézeteltéréseket kettőjük között. A Bika nem adja fel a vitát, a Skorpiók meg harcolnak azért, amit szeretnek úgyhogy ez nem könnyű párosítás.

Halak

A Halak és a Bika jól működik együtt, még akkor is, ha kívülről elég eltérő egyéniségek. A Bika arra ösztönözi az embereket, hogy önmaguk jobb verziójává váljanak, a Halak pedig arra sarkallja a Bikát, hogy lazítsanak és biztosítják azt, hogy gondoskodjanak magukról. A Bikának amúgy is kell időről-időre saját énidő, így a Halakkal jó páros alkot ebben.

Mérleg

A légies Mérleget nem tekintek ideális párnak egy föld elemű jeggyel, de a Mérleg és a Bika azért rendelkezik közös pontokkal. Mindkét jelet a Vénusz uralja, így a kapcsolatukat a romantika uralja. A Bika praktikus döntéshozó, ami vonzza a Mérleget, és lehetővé teszi a kapcsolatuk jó elindulását. Viszont kettőjük között azért várható harc, mert mindketten meg akarják őrizni a békét, és a Bika makacsul ragaszkodik az igazához.

Bika

A saját jeggyel való randizásnak megvannak az előnyei és a hátrányai is. A Bika tudja, hogy mit szeret a másik Bika, de ha nincsenek ugyanazon az oldalon, akkor a makacsságuk minden kompromisszumot megakadályoz. A két jelnek tisztában kell lennie a saját hiáival mielőtt megpróbálják együtt a kapcsolatot. Mindkét jegy ugyanazokat az értékeket, és célokat tartja szem előtt, így sok mérkőzést kell lefussanak együtt, ha bevállalják a kapcsolatukat.

Kos

A Kos és a Bika jegyek kívülről is meglehetősen különböznek, de ez nem mindig rossz. Az egymás melletti jegyek sokszor ellentétei egymásnak, és ez itt is előfordul. A Bika hajlamos otthon ülni és a jövőre koncentrálni, ami nyugtalanítja a Kost, aki folyamatosan készen áll arra, hogy valami újat próbáljon ki. A Kos időnként úgy érzi, mint szülői minőségben lenne együtt a párjával, azaza Bikával, és állandóan nevelnie kéne a másikat. Ez sok feszültségeket szít kettejük között.

Ikrek

A Koshoz hasonlóan az Ikrek és a Bika párosítás is meglehetősen különböző. A Bika megalapozott és inkább a rutint szereti, amit az Ikrek unalmasnak talál. Az Ikrek kiszámíthatatlansága nem vonzza a Bikát, de mégis segíthet, hogy a Bika megváltoztassa az eddig életritmusát, és kipróbáljon egy izgalmasabb életet és kapcsolatot. Ha nyitottak tudnak maradni egymás iránt, akkor sikerülhet kettőjüknek kitartani egymás mellett.

Nyilas

A Bikának és a Nyilasnak nincs sok közös vonása, de azért megpróbálhatják együtt. A Bika szereti a struktúrát, és a megbízható alapokat és terveket. A Nyilas szabadságra vágyik, és szeret új kalandokat megoldani és sodródik az árral. A Nyilas nyitott elme, és mindig meghallgatja a Bika mondanivalóját, ezért utóbbi csodálja. A Nyilas segít a Bikának jobb emberré válni, de Nyilasnak ez néha kötelezettség, amit nem igazán szeret egy kapcsolatban.

Vízöntő

A Vízöntőnek és a Bikának nehezen megy együtt. A Bika egy kicsit tradicionális gondolkozású és arra törekszik, hogy miként valósítsa meg a céljait és vágyait. A Vízöntő nem szokványosan gondolkozik, és inkább az ötletekre koncentrál, mint a gyakorli megoldásokra. De a kettő jegy képes intellektuálisan összekapcsolódni, és jókat beszélgetni. A Bika arra törekszik, hogy otthont építsen, és a hosszú távú jövő felé néz, a Vízöntő inkább nem kötődik semmihez, és nem tervez hosszú távra. Ez disszonanciát okozhat a két jegy között és nem lesz szilárd a kapcsolatuk.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *