LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

10 jel, hogy te is a rendkívül érzékeny emberek közé tartozol

Share

Tudtad, hogy minden ötödik ember rendkívül érzékenyek táborát erősíti? Bizony! Ha ezek a jelek igazak rád, akkor te is ehhez a csoporthoz tartozol. Lássuk mik utalnak a renkívüli érzékenységre!

#1 Érzelmi hullámvasút

Néha úgy érzed, mintha az érzelmek hullámvasútján ülnél egész álló nap. Legyen szó pozitív, vagy negatív érzelmekről, amikor érzed őket – akkor nagyon erősen érzed. Míg más emberek látszólag kiegyensúlyozottak, te a jó és a rossz eseményeknél is annyira jelen vagy, ahogy elfáradsz a nap végére.

#2 Élénk álmaid vannak

Gyakran nagyon élénk és összetett álmaid vannak. Álmaid világa olyan részletes és árnyalt forgatókönyveket tartalmaz, mintha úgy éreznéd, hogy órákig lennél ebben a világban, holott csak néhány perces álmokról van szó. Amikor mások magyarázzák a saját álmaikat azok egyszerűnek tűnnek, de a tiédeidet nem lehet ennyivel leírni.

#3 Sokszor mondják neked, hogy egyszerűen „túl érzékeny” vagy.

#4 Sokszor érzed magad túlterhelve

Amikor sok ember közelében vagy, akkor mások problémáit is magadba szívod. Mások gondjai a te problémáiddá válnak. Miután tanácsod adsz valakinek, akkor próbáld meg elegedni az érzéseidet, mert túlcsordulnak rajtad és elfárasztanak.

#5 Hihetetlen nemi vágyad

Mivel rendkívül érzékeny vagy, így az érzelmi kapcsolataid nagyon hevesek és érzelmesek. A parnereddel olyan érzéseket élhetsz át, amikről más csak álmodozhat. Sokszor van erős szexuális kötelékben részed, és néha észre sem veszed ezt.

#6 Letisztultság és rend jellemez

Az egyszerű és nyugodt környezetet szereted, a rendetlenséget kaotikusnak érzed. Te nem vagy az a díszítgetős típus, szereted a letisztultságot, és nem jellemez a színes otthon és ruhatár sem. Utálod a hangos zajokat, erős fényeket, mert ezek megzavarják az érzékeidet.

#7 Mély érzelmeid vannak

Nem érted, mit értenek az emberek, amikor azt mondják, hogy „csak engedd el” vagy „légy nyugodt”. Számodra az érzelmek mélyen gyökereznek és nem tudod ezeket egy pillanatra ledobni, majd felvenni ezeket.

#8 Szorongással vagy depresszióval küzdesz vagy küzdöttél életed során

#9 Megérzed mások hangulatát

Ha belépsz egy szobába, akkor könnyen fel tudod venni az ott jelenlévők hangulatát. Ha a barátaidnak kapcsolati problémája van, akkor te gyakran előbb tudod, mint ők maguk. Téged nem csap be egy boldogságot mutató arc, te átlátsz a mosolyon is.

#10 Nem szereted a késést

Legyen szó egy találkozó idejéről, vagy egy határidős munkáról, te biztos, hogy időben ott vagy és megcsinálod a dolgodat. Hogy miért? Mert nem bírod elviselni az ilyen hozzáadott stresszt az életedben. Te inkább azonnal elvégzel, csak hogy később ne ezen stresszelj még jobban.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *