LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

7 dolog, amit tanulj meg a szerelemről, és könnyebb lesz az életed

Share

A szerelem egy csodás érzés, és hiába olvastunk róla, és hiába éreztük már néhányszor, mégis annyi, de annyi mindent tanulhatunk még róla.

A szerelem neked is szól!

Ugye tudod, hogy a szerelem neked is szól, még akkor is ha még nem találtad meg, vagy ha úgy gondolod, hogy egész életedben egyedül leszel. Még akkor is, ha nem is vagy biztos abban, hogy méltó vagy-e a szerelemre, van a világban valaki, akit neked szántak, és tökéletes lesz számodra.

A szerelem olyasmi, aminek soha nem szabad fájnia

Soha nem szabadna, hogy a szerelem eltörje a csontjaidat, és szétzúzza a szellemedet. Nem szabad, hogy kicsinek érezd magad tőle, vagy kevesebbnek. A szerelem mindig valami olyan, ami gyógyítólag hat rád. Ha bánt, akkor az nem szerelem.

A szerelem, mindig választás

A szerelem olyasmi, amit választasz, hiszen azt az embert választod, akinek a szívedet akarod odaadni és azt a döntést választod, hogy örökre mellette ébredsz majd. Ha úgy döntesz, hogy így lesz, akkor mindkettőtöknek fontos, hogy szerelmet tegyetek a kapcsolatotokba, amit minketten építetek és ápoltok.

A szerelem egy ajándék

Ajándék, hogy megoszthatod valakivel az életedet, ajándék, hogy megismerheted valaki lelkének legbelső részeit. Ajándék, hogy láthatod valakiben az árnyékos oldaladat, de ő akkor is szeret téged. Ajándék, hogy tudsz valaki mellett tanulni, valaki mellett növekedni, és együtt lenni a csodálatos pillanatokba. Kérlek ne pazarold el ezt az ajándékot.

A szerelem egy csodás állapot

Valami olyasmi, mintha a szíved pillecukorból lenne és éppen elolvadna a tűz mellett. Vagy méz, ami éppen kifolyna a kaptárból, miközben ezernyi méhecske zsizseg körülötte. A szerelem olyan, mintha felhőn járnál. A szerelem meghatározhatatlan, de csodás pillanat!

A szerelem megtanít a türelemre

A szerelem olyan türelmet tanít, amelyre magadtól sosem jöttél volna rá. Megtanulod, hogy hogyan lehet együttélni egy térben fizikailag és érzelmileg is. Megtanulod, hogyan kell megosztani a fürdőszobát mással, megtanulod, hogyan oszd meg a gondolataidat mással. Megtanulod, hogy navigálj a magánélet és a munka között mindezt végtelen türelemmel.

A szerelem folyamatosan növekszik

Ugye tudod, hogy a szerelem növekszik? Úgy nő, mint az érzés, amit karácsony reggelén a szívedben érzel, úgy virágszik, mint a virágok tavasszal. A szerelem meghaladja az esküvőd napján tapasztalt érzéseket, de minden pillanatot felülír, amit egy fényképezőgép rögzít. Az élet csendes pillanataiban is ott van, hétfő reggel a rohanós munkanapon, de a szombati kanapén fekvésekben is. A szerelem gyökeret ereszt bennünk, és minden egyszer percben növekszik.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *