LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ez a nyári film illik hozzád, legalábbis a csillagjegyed alapján

Share

Készítettünk egy “szupertudományos” összeállítást arról, hogy az idei nyarat tekintve melyik film passzol legjobban az egyes csillagjegyekhez. TE melyik nyári film vagy?

1. Kos – Lepattintva

Miután jó sok időpt eltöltöttél azzal, hogy miért alakultak úgy a korábbi kapcsolataid ahogy, ez a nyár egy teljesen új fajta kapcsolatot hozhat az életedbe. Te is szakítasz a régi mintákkal, akárcsak Jason Segel ebben a filmben. Csak tartsd nyitva a szemed, mert lehet, hogy te is megtalálod a a saját Mila Kunis-odat.

2. Bika – Dirty Dancing

Ez a nyár a kiruccanásokról szól majd, ahol találkozol majd valakivel, aki megváltoztatja az életedet, még ha csak egy kis időre is. Mert valljuk be, ez a kapcsolat nem biztos, hogy tartós lesz, de megtalálhatod benne a saját Patrick Swayze-det. Élvezd ki minden pillanatát, hallgass az ösztöneidre és érezd jól magad. Mert Baby-t senki nem ültetheti a sarokba…

3. Ikrek – Gyagyák a gatyában, avagy tudom kit fűztél tavaly nyáron

A világ ikreinek idén nyáron arra kell összpontosítania, hogy mi az, ami nekik a legjobb. Csak semmi stressz, inkább tervezd meg az idei nyár legszuperebb kalandjait, amelyre örökké emlékezhetsz. Ahogy a Gyagyák a gatyában című filmben, te is vesd bele magad az életbe és ha jön egy kis románc, akkor ne vedd túl komolyan.

4. Rák – A cápa

Valaki a múltadból újra feltűnhet a színen. Lehet, hogy elsőre izgalmasnak tűnik majd, azért légy óvatos a szándékait illetően. Mint A cápában: figyeld a figyelmeztető jeleket és tartsd nyitva a szemed. Most nagyon fontos, hogy megóvd a szívedet… ki tudja, lehet, hogy jön egy életmentő is, aki megment attól, hogy visszatérj egy régi kapcsolatba.

5. Oroszlán – Tökéletlen idők

Ez a nyár egy kicsit komplikált lesz legalábbis, ami a szerelmet illet, de nincs is ezzel semmi baj. Lassíts le, ne feszülj be, vedd most az életed lazán. A lusta nyári napokon szórakoztas magad egy jó filmmel és ha esetleg belefutnál valakibe, hát legyen…ne fogd vissza magad.

6. Szűz – Holdfény királyság

A Szűz, aki szerelmet keres? Csak tartsd nyitva a szemed, mert egészen váratlan helyeken tűnhet fel valaki – főleg ha valami kreatív dologba fogsz ezen a nyáron. Mert egy közös szenvedély egy új románcot is hozhat magával. Bízz benne, hogy ugyanolyan imádnivaló és mókás lesz, mint Wes Anderson Holdfény királyság című filmjében.

7. Mérleg – A függetlenség napja

Ami a lényeg: lesz valaki a múltadból, aki vadászik majd rád idén nyáron. Nagy lesz a kísértés, hogy újra elővedd a régi mintákat, de inkább légy olyan, mint Will Smith, aki saját kezébe veszi az irányítást.

8. Skorpió – Adore

Őrületesen népszerű leszel idén nyáron. Mindenki téged akar majd. De jusson eszedbe az Adoration című film – amelyet a legjobb, ha eredeti nyelven nézel meg – , amelyben Robin Wright és Naomi Watts, akik botrányos módon összeakadtak egymás tizenéves fiaival. Ezért csak annyit mondhatunk: inkább ne menj a napra idén nyáron, nehogy megégesd magad!

9. Nyilas – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Ezen a nyáron minden szeretnél lenni, de leginkább szingli. De ne hagyd, hogy a szingli lét iránti elkötelezettséged az útjába álljon valami szépnek. Kate Hudson is elkövetett mindent, hogy megszabaduljon Matthew McConaughey-tól, mégse sikerült neki…

10. Bak – 500 nap nyár

Szegény Bak! Belefáradtál a randizásba, és senki nem tetszett igazán.
De ahelyett, hogy tovább folytatnád a duzzogást, mint Joseph Gordon-Levitt az 500 nap nyárban, ne feledd, hogy bármi lehetséges, akár még egy állásinterjún is, ahol találkozhatsz egy csodálatos emberrel.

11. Vízöntő – Golfőrültek

Gratulálunk előre is, mert ez lesz az a nyár, amikor végre elengeded magad és élvezed a bulikat, a napsütést és minden nyári mókát. Ez lesz a te őrült nyarad, akár golfozol majd, akár nem. Élvezd ki!

12. Halak – Szerelmünk lapjai

 

Halak, nagy érdeklődés övezi majd minden lépésedet idén nyáron. Nagy figyelem övez majd, de ne feledd, hogy még akkor is vigyázz magadra, amikor úgy tűnik minden jól megy. A romantika határozottan benne lehet a pakliban, csak győződj meg róla, hogy mindig figyelembe vegyék az érzéseidet. Ne ragadj le a biztonságos terepen, menj rá a nagy szerelemre!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *