LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Vedd magadhoz a mindennapi C-vitamin adagodat egy tökéletes arcápoló fluid formájában!

Share

Képtelenek vagyunk megunni azokat a kozmetikumokat, amelyek ezen a csodálatos összetevőn alapulnak, főleg, hogy az egyik kedvenc magyar márkánk, a Natics folyamatosan megújítja C-vitamint tartalmazó arcápolóját, hovatovább, mára már egy komplett termékcsaláddá fejlődött a kezdetekkor is nagy sikert aratott szérum ötlete. Cikkünk a legújabb fejlesztést mutatja be, egy olyan fluidot, amely egyből kétféle változatban érhető el, hiszen az a cél, hogy mindenki megtapasztalhassa, mire is képes a C-vitamin.

Legyen szó ránc,-heg,-seb,- vagy pattanáskezelésről, folthalványításról, hámlasztásról, a C-vitamin egy olyan összetevő, amely mindezekre megoldást nyújthat. Bár tény, hogy csínján kell vele bánni, hiszen elég erős hatóanyagról van szó, problémás bőrűeknek is érdemes próbát tenni vele. Gyakran egy erőteljes, aktív szérum helyett sokkal jobb választás egy olyan nappali krém, amelyben megtalálható ez az összetevő, hidratálókkal, bőrápolókkal kiegészülve, így kevésbé drasztikusan, ám ugyanakkora hatékonysággal látja el feladatait és napi szinten nyugodt szívvel alkalmazható, mert nem kell számolni irritációval.

Nos, a Natics C Soft C-vitamin + peptid fluid pontosan erre való (akárcsak a száraz bőrre készült Rich verzió, de mi most maradjunk az előbbinél), ugyanis egy olyan könnyű, hipergyorsan beszívódó krémet kapunk személyében, amelyet a kombinált, zsíros bőrtípus is nagyon szeretni fog és néhány perc alatt letudhatja vele az arcápolási rutinját – nem elhanyagolva utána a fényvédő használatát.

De mitől olyan különleges a Natics újgenerációs fluidja?

A Naturix minősítésnek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy ellenőrzött, minőségi natúrkozmetikumot tartunk a kezünkben, káros mesterséges összetevőktől mentesen.

A készítmény központi hatóanyaga egy olajban oldódó C-vitamin, a lipofil, amely képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe és érzékeny bőrtípusra is jó választás lehet. Erős anti-aging hatásának köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőrfelszín egységesebbé válik, azaz szebb arc tekint vissza ránk a tükörből.

Nem kevésbé játszik fontos szerepet az Argirelox nevezetű peptid, amely fokozza a C-vitamin ránctalanító hatását és serkenti a sejtmegújulást, így érve el fiatalosabb bőrt.

A hialuronsav természetesen elmaradhatatlan eleme a fluidnak, akárcsak az argánolaj, a nyugtató panthenol, vagy az allantoin, de megismerkedhetünk a mangó és a gránátalma feszesítő hatásával is.

Mit tapasztalhatunk rendszeres használat mellett?

Ha a cikk írójához hasonlóan szinte egész nap maszkot kell viselned, netán esküvőre készülsz és szeretnéd szó szerint a legjobb arcodat mutatni, mindenképp érdemes bevenned a napi rutinodba, mert egyrészt, lelohasztja a pattanásokat, kevesebb mitesszer alakul ki, kezeli a régóta begyógyulni képtelen, csúnya sebeket és az utánuk maradt foltokat is eredményesen halványítja.

Már egyik napról a másikra is észrevehető a hatása, de a legszembetűnőbb eredményt néhány hét után fogod látni, mert kevésbé tűnik megviseltnek, egyenletlennek és zsírosnak a bőröd, sokkal kevesebb akné fog megjelenni rajta, a barna foltok pedig elkezdenek halványulni, felszívódni. A szerelem garantált, egyszer csak azt veszed majd észre, hogy nem csak reggel, de este is felkened és nem akarsz már más krémet használni, csakis ezt a fluidot.

A C Soft elérhető a Natics webáruházában, illetve a DM magyarországi üzleteiben!

*A tesztterméket a cégtől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *