LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Idén nyáron ints búcsút a mérgező embereknek!

Share

Ideje a nagytakarításnak – nemcsak az otthonodban, hanem az életedben is. A cél az, hogy végre szabad lélegzethez juss, kidobáld azt, amire már nincs szükséged. Néha ez egy pár régi cipő, egy kinyúlt ruha vagy egy barátság, amit támogatónak hittél, de sosem volt az.

Azoknak az embereknek, dolgoknak, helyzeteknek, amelyek gátolják a boldogságunkat és csak leszívják az energiánkat, menniük kell.

Ma.

A nagytakarítás azzal kezdődik, hogy megnézed, mire van igényed és mire nincs. Lehet, hogy van egy olyan barátság az életedben, amiért külső szemmel hálás lehetnél, te azonban nem vagy az.

Mert lehúz.

Mert túl terhes.

A döntés a tiéd. Bárki bármit mond, végső soron az életedért te vagy a felelős. Gondolj bele! Lehet, hogy valaki azt mondja az aranyszínű cipődre, hogy ronda, dobd ki. Te azonban imádod, ezért meg fogod tartani.

Ilyen is van.

Amitől jól érzed magad, azt tartsd meg, amitől viszont nem, azt engedd el. Először lesz ott egy űr, de nem marad ott mindig. Be fogja tölteni valami olyan, amitől szabadnak és boldognak érzed majd magad.

Ne komplikáld túl!

Egyszerűen hagyd, hogy történjen, aminek történnie kell. Ha találkozol valakivel, aki nem szolgálja a fejlődésedet, ne kezdj el ragaszkodni hozzá, csak engedd el. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik inspirálnak és akikkel jól érzed magad.

Olyanokkal, akik tisztelnek és melletted állnak a nehéz időkben; akik támogatnak és segítenek még a legnagyobb mélypont közepette is.

Persze az elengedés nehéz.

Hiszen vannak kapcsolatok, amelyek évek vagy évtizedek óta fennállnak. Esetleg a mérgező emberek pont a családodban vannak.

De tudnod kell: azoknak, akikkel jókat nevetgélsz, és néha megisztok egy-két italt, nem biztos, hogy helyük van az életedbe hosszú távon.

Most tavasz van!

Tedd azt, ami a legjobb számodra. Ha pedig még nem állsz készen arra, hogy szembenézz a mérgező kapcsolatokkal, semmi baj. El fog jönni az idő, amikor megteszed.

Minden rajtad múlik.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *