LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Lásd meg a szépséget az isteni időzítésben

Share

Valljuk be, a türelem nem az erősségünk. Főleg, ha a vágyainkról van szó. Mindent azonnal akarunk. Ha kérünk valamit, azt várjuk, hogy csettintésre jelenjen meg. Csakhogy a dolgok nem így működnek. Létezik az isteni időzítés, amelyet ha felül akarunk írni, csak magunk alatt vágjuk a fát.

Bízz az életben.

Ne szaladj végig rajta, ne akarj mindent egyetlen pillanatban megkapni. Mire lenne az jó? Inkább élvezd az utat, amelyet bejársz. Úgyis minden akkor érkezik meg, amikor készen állsz rá. Előbb nem.

Adj magadnak időt.

Ideje gondolkodni. Megfigyelni. Élvezni a csillagok fényét, a napsugarak játékát a mezőn, a rohanó felhők mintáit és a természet adta szépségeket. Belefeledkezni egy virágba, leheveredni kinn a füvön és csak hagyni, hogy a szél simogasson.

Ne szalaszd el az apró szépségeket. Ne hagyd ki, amikor a tél után a természet újra virágba borul. Nem azért vagy itt a földön, hogy belegabalyodj a mindennapok nehézségeibe.

Szeress bele a türelembe.

Éld az életedet hálával, és adj teret a csodáknak. Engedd meg, hogy minden a maga idejében történjen, minden akkor jelenjen meg, amikor meg kell neki.

Itt az ideje elengedni a görcsös akarást. Ülj le, és csukd be a szemed. Csak lélegezz. Ragadd meg a pillanatot. Majd, amikor újra kinyitod, szegezd a tekinteted az égre és lásd meg azt, ami igaz. Lásd meg az életet.

Lásd meg az isteni időzítés szépségét.

Ne szaladj. Ne akarj habzsolni. Add meg magadnak a türelmet, amelyet megérdemelsz. Adj időt az életnek. Engedd neki, hogy megajándékozzon. Nem kell mindent irányítani. Ez nagyon fárasztó. Csak magadat készíted ki vele.

Hagyd lelassulni a mindennapokat.

Minden, amire vágysz, amire szükséged van, úton van feléd. Bízz az isteni időzítésben, és reménykedj, hogy minden alkalommal egy szebb holnapra ébredsz.

Ez is érdekelhet:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *