LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

7 egyértelmű jele, hogy nem kellett volna kezdeni vele

Share

Mielőtt felvennéd a rózsaszín szemüvegedet, figyelj oda az intő jelekre, amelyek sokszor beszédesebbek, mint a szép szavak.

Nem beszél a párkapcsolati állapotáról.

Ha csak köntörfalaz és nem ad egyenes választ, eltereli a témát vagy ha azt mondja, hogy a kapcsolat állapota bonyolult, akkor jobb óvatosnak lenni. Lehet, hogy van egy másik kapcsolata is. Lehet, hogy épp egy másik lánnyal romantikázott. Te pedig nem szeretnél bekapcsolódni mások románcába. Egyáltalán nem kéne, hogy problémát okozzon számára, hogy megmondja: szingli vagy nem szingli. És a válasz talán még könnyebb: vagy igen, vagy nem. Nem bonyolult…

Először tervez vagy szétzúzza a terveket.

Te már készülődsz az esti randira, máris őrülten jó a frizurád, tökéletes a sminked… erre fogja magát és az utolsó percben lemondja. Ez már elsőre is csúnya. De ha szokássá válik, azonnal piros lap. Ne pazarold az energiádat valakire, aki nem tiszteli az idődet és Téged.

Ha nem jelöl be a social media oldalakon.

Ha nem jelöl be vagy nem jelöl vissza, felmerül a kérdés, hogy mégis milyen rejtegetnivalója van. Mit nem szeretne, hogy láss? A fotóit? Az exeit? Amikor egy új kapcsolat kezdődik, jobb ha nincsenek titkok kettőtök között. A minimum, hogy ismerősök lesztek a social media felületeken.

unsplash.com

Éjfél után már csak üzenetezik – vagy, amikor ivott…

Akkor is ott kellene legyél a gondolataiban, amikor józan. Ha csak akkor keres, amikor magányos, kanos vagy unatkozik, ha csak ekkor érdekled, akkor egyszerűen csak időtöltésre használ téged. Te vagy neki az, akit elővehet, amikor senki más nem ér rá, nem pedig az, akit reggel is maga mellett szeretne látni.

Titokzatos a kapcsolatotokat illetően.

Nem kellene rejtegetnie Téged a barátai elől. Nem kellene halogatnia, hogy bemutasson a szüleinek. Nem kellene ragaszkodnia ahhoz, hogy mindig csak a lakásodon találkozzatok ahelyett, hogy nyilvános helyre is mennétek.

Azt mondja, hogy még nem áll készen egy kapcsolatra.

Ha nem akar randizni Veled, akkor miért flörtöl? Miért csak mindenféle kötöttségek nélkül akar Veled aludni? Vagy csak az egóját akarja táplálni azzal, hogy Te ott vagy körülötte? Lehet, hogy téged sem érdekelnek a szándékai, de ha egy működő kapcsolatat akarsz, akkor tudd, hogy ez nem fog összejönni és jobb elhagyni a terepet. Azonnal.

Egyik nap úgy bánik Veled, mint egy királynővel – majd másnap úgy tesz, mintha nem is léteznél.

Te állandóságot szeretnél. Kiszámíthatóságot. Tiszteletet. Valakit, aki mindig ott van Neked, még akkor is, ha bonyolult minden. Ha egyik nap így, a másik nap meg úgy bánik Veled, akkor egy dolgot biztosan tudsz: nem számíthatsz rá.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *