LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Légy türelmes, minden úgy alakul majd, ahogy kell…

Share

Csak légy türelemmel, és figyeld, ahogy minden úgy alakul az életben, ahogy neked a legjobb. Még akkor is, ha most ezt nem érzed igaznak. Mert minden jel arra mutat, hogy összeomlik az eddig felépített vár. De gondolj bele! Illúziót működtettél eddig vagy önazonos döntéseket hoztál?

Csak légy türelemmel, és megérted, bizonyos emberek miért nem maradnak örökre az életed részei. Látni fogod, mi áll a viselkedésük hátterében, milyen a valódi arcuk, és megérted, hogy hosszú távon nem tenne jót neked ez a kapcsolódás.

Csak légy türelemmel, és a karma igazságot fog szolgáltatni. Az élet senkinek sem marad adósa. Sem annak, aki hazudott neked, sem annak, aki valamilyen módon megkárosított, sem annak, aki érzelmileg bántott vagy kihasznált. Az a személy, aki összetörte a szíved vagy elárult, hirtelen gyorsasággal fogja megtapasztalni a veszteség érzését. Hagyd, hogy a karma végezze el a piszkos munkát.

Csak légy türelemmel, és minden bizonytalanságod megoldódik. Az Univerzum nem mindig akkor ad választ a kérdéseidre, amikor akarod. Minden üzenet a lehető legjobb időben fog megérkezni hozzád. Úgy, ahogy neked a legjobb.

Csak légy türelemmel, mert ha erőszakkal akarod irányítani a dolgokat, illúziót teremtesz csupán. Előfordulhat, hogy néha elragad bennünket a hév, és azonnal meg akarjuk szerezni vágyunk tárgyát. De ha nincs itt az idő, akkor nincs itt az idő. Nem fog sikerülni. Vagy nem úgy, ahogy szeretnéd. De az is lehet, hogy sikerül, aztán bedől. Bízd az életre a dolgokat. Hidd el, minden, amire szükséged van, úton van feléd.

Csak légy türelemmel, és figyelj a szívedre! Mindig mutatja az irányt. Mindig oda terel, ahol lenned kell, ahol növekedhetsz, tanulhatsz és fejlődhetsz. Nem fog becsapni. Tanuld meg a nyelvét, és hagyatkozz rá.

És ne feledd… csak légy türelemmel!

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

5 hozzászólás

 1. Balázs 2021-08-04

  Igen, légy türelmes! Hidd el, az élet a javadat akarja. Ezzel egyetértek, viszont ne várd türelmesen a sült galambot, mert nem fog berepülni a szádba. Tégy úgy, ahogy neked jó, tedd azt, amit szeretnél! Utazz, tapasztalj, fejlődj, alakíts ki új szokásokat és mindenek előtt légy nyitott, mert csak így lehetsz befogadó az újjal szemben.

  Ezek valahogy kimaradtak a cikkből és az olvasót a félreértelmezés megnyugtatja és tétlenségre inti, holott szerintem az utóbbi kifejezetten rossz a legtöbb helyzetben.

  Válasz
  1. Atitika 2022-06-16

   Jogos, ha a sültgalambra várunk, lehet hogy elúszik a lehetőség! Sajnos sok sok rossz tapasztalatból javaslom, valamit mindig tenni kell az ügyért, mert megtartani sokkal nehezebb, mint megszerezni!

   Válasz
  2. Csillag 2022-08-21

   Igen az biztos, hogy TENNI, TENNI ÉS TENNI KELL!!! “Segíts Magadon, az Isten is megsegít!”

   Válasz
 2. Józsefné Kücsön 2021-09-11

  HÁLÁS SZÍVVEL KÖSZÖNÖM ! MINDENNEL TISZTÁBA VAGYOK ! ISTENEM LEGYEN MEG A TE AKARATOD ! ÁLDÁS.

  Válasz
 3. Veronika 2022-02-13

  Hát ez most nagyon betalált…. Így fogok tenni.

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *