LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Többre vagy érdemes, mint egy talán…

Share

Remélem, egy nap, amikor valaki választani kényszerül a talán és a semmi között, akkor inkább a semmit választja.

Remélem, amikor valaki az érdemtelenség érzését közvetíti feléd, akkor egyszerűen sarkon fordulsz és elsétálsz.

Kérlek, engedd el őt, ha a rossz pillanatok elsodorják a jókat, és ha a szívedet nem szeretet, hanem stressz tölti meg.

Remélem, ha valaki arra kényszerít, hogy polcra kerülj nála, ahonnan bármikor levehet, ha kedve tartja, egyszerűen faképnél hagyod.

Remélem, hamarosan letörlöd a könnyeidet és elfelejted a fájdalmas emlékeket, mintha soha nem is léteztek volna.

Miközben te könyörögsz neki, hogy maradjon, ő érzelemmentesen annyit mond, hogy semmit nem tud ígérni. Amikor ez megtörténik, remélem, fogod annyira érdemesnek tartani magadat, hogy elküldd őt.

Ez ugyanis nem szerelem. Ha az lenne, nem lenne ott a kétség, hogy semmit sem jelentesz számára. Remélem, hamarabb rájössz erre, minthogy összetörjön a szíved.

Bízhatsz abban, hogy a fájdalomtól már csak jobb lehet. Egészen biztosan jönni fog valaki, akinek a szemében a szerelem tüze fog égni és nem a szürke érdektelenség.

Aki imádni fogja a tested minden egyes porcikáját. Ki fogja élvezni az együtt töltött pillanatokat, és el fogja érni, hogy örömtől csillogjon a szemed. Ő lesz az, akinek sokkal, de sokkal több leszel, mint egy talán.

100%-ban biztos lesz abban, hogy téged akar.

Lehet, hogy most még nem érted, hogy miért jön annyi béka, mielőtt végre betoppanna a herceg. Erre nincs egzakt válasz. Néha egyszerűen csak így tudunk fejlődni és növekedni, majd erősebbé válni.

A szíved készen áll a szerelemre.

Ezért remélem, amikor valaki a talán és a semmi között vacillál, akkor inkább a semmit választja, és nem fog talonban tartani téged.

Mert ennél te sokkal többet érdemelsz, kedvesem.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Mata Alexandra 2022-03-30

    edesem azt bolond beteg nem nem szeret sem fontos az no boldog amen

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *