LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

10 ok, amiért az öreg lelkeknek nehéz megtalálni a szerelmet

Share

Ha úgy érzed, hogy már többször testet öntött a lelked, hogy beteljesítsd a sorsfeladatodat, akkor öreg lélek vagy. Az ilyen embereknek nehezen megy a pártalálás. Mutatjuk az okokat, hogy miért:

Ha már régóta keresed az Igazit, akkor lehet, hogy pont azért nem találod meg, mert öreg lélek vagy. Semmi gond nincs ezzel, az öreg lelkek több mindent megéltek már az életük során mint bárki más, és ezáltal még több tapasztalatot is szereztek. Viszont pont ezért van néhány olyan tulajdonságuk, ami miatt nehéz a szerelem megtalálása a számukra.

Erős identitástudatuk van

Ők tudják, hogy kik ők, vagyis tudják, hogy konkrétan mit csinálnak és mit keresnek egy partnerben, és mi működik náluk és mi nem. Ez fantasztikus, hiszen bölcsen tudnak választani, de ez végső soron ez lecsökkenti a kilátásaikat is.

Mindent túlgondolnak

Gyakran hajlamosak arra, hogy mindent túlgondolnak, mert érzékenyek, gyakran aggodalmaskodnak, és feltételezésekre való képességük miatt gyakran megszakítják azokat a bimbózó kapcsolataikat, amiknek nincs erős alapja.

Megvan a maguk ikerlángja

Az ikerláng kötelék nem egy szerelmi kapcsolat, sokkal inkább spirituális jelentése van és érzelmi síkon kapcsolódnak. Viszont ezt sokan nem nézik jó szemmel (főleg a leendő kedvesük), ezért nehéz párt találnia egy öreg léleknek.

Bővebben az ikerlángokról itt:

Gyakran van egy nagyobb cél, amire figyelnek

Általában elég sokat fejleszti önmagát egy öreg lélek, mire megtalálja a szerelmet, ez azért van, mert a lelkük legmélyéből szeretnek. Ha túl hamar szerelemre találnak, az megakadályozná őket abban, hogy a többi az életükben fontos dolgot elvégezzék.

Nem elégednek meg kevesebbel, mint a lelki rokonsággal

Sokkal többet igényelnek, mint egy átlagos kapcsolat. Neki és leendő párjának lélekben is passzolniuk kell egymáshoz, ez szinte fontosabb, mint a testi kapcsolat.

Sok ember vonzódik hozzájuk

Mivel nagyon mélyen éreznek, ezt mások lenyűgözőnek találják őket, így sokan rajonganak egy öreg lélekért. Viszont a barátjuknál több lenni az esetkben nagyon nehéz, hiszen ők azt az embert keresik, akivel tökéletesen összepasszolnak.

Ritkán ismerkednek modern módszerekkel

Még ha nincs is ellenükre az online társkereső, de nem igazán hajlanak felé. Ők a természetes módon ismerkedést kedvelik, nem hisznek a vakrandiban. Persze egy öreg lélek nem fog egy bárpultnál ismerkedni, ők ennél sokkal kifinomultabbak.

Természetes gyógyítók, így gyakran vonzanak be olyan embereket, akiknek szükségük van a segítségre

Szinte semmitől sem érzi jobban magát egy öreg lélek, mint attól, hogy képes valakinek segíteni abban, amire az illetőnek a legnagyobb szüksége van. Viszont egy idő után rá kell jönniük, hogy nem egy újabb jótékonysági ügyet, vagy egy leendő diákot keresnek, akit taníthatnak, hanem az igaz szerelmet.

Nem szeretik a játszmákat

Az ismerkedés eleve kimerítő a számukra, de az érdektelenség színlelésre, azért, hogy “menőnek” tűnjenek, nem tetszik nekik. Azt sem szeretik, hogy várni kell az első randi után, hogy ki írjon rá a másikra. Számukra ami nem jön ösztönösen, hanem (társadalmi) elvárás, az nem az ő terepük.

A félelmet ugyanolyan intenzíven érzik, mint a szeretet

Az, hogy mennyire szeretnek valakit, egyenesen arányos azzal, hogy mennyire félnek attól, hogy elveszítik az illetőt, vagy hogy nem elég jók ahhoz a másik emberhez. Nem csak intenzíven szeretnek, hanem félnek is közben, és ez sokszor megakadályozza az előttük álló jó dolgokat is.

Magadra ismertél néhány pontban? Akkor te is öreg lélek vagy!

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *