LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Ki az a férfi akit messziről kerülj? A horoszkópod megmondja!

Share

A csillagjegyed elárulja, hogy miért nem sikerül kapcsolatot kialakítanod EGY bizonyos személlyel!

Kos (Március 21. és április 19. között)

Soha nem fog sikerülni egy otthonülő emberrel. Ha a kedvenc viselete a tréningnadrág, akkor együtt biztos, hogy nem fogtok a fellegekben járni, sem testileg, sem lelkileg. Szórakozni persze jó lesz vele, de ez kevés lesz a kapcsolathoz. Te olyasvalakit keresel, akivel kalandozni lehet, és nem fél a lehetetlentől, hiszen te egy izgalmas ember vagy.

Bika (Április 20. és május 21. között)

Soha nem fog sikerülni azzal a sráccal, aki nem fejezi ki az érzéseit. Te is vonakodsz az érzelmeidtől, de amikor ketten vagytok ilyenek egy kapcsolatban az sosem jelent jót. Neked olyan valakire van szükséged, aki kiegyensúlyoz, nem pedig akadályoz. Keress egy olyan embert aki képes megnyílni, és egymás társaságában biztonságban fogjátok magatokat érezni. Ez szilárd alap egy jó kapcsolathoz!

Ikrek (Május 22. és június 21. között)

Soha nem fog sikerülni egy pesszimista emberrel. Alapvetően izgalmas, szenvedélyes, pozitív ember vagy, mert számodra a világ tele van lehetőségekkel, amiket ki is használsz. Ne hagyd, hogy visszatartson valaki negativitása. Egyébként sem lehet megoldani valaki traumáját, és így nem lesz hosszú jövőtök együtt.

Rák (Június 22. és július 22. között)

Soha nem fog sikerülni indulatos emberrel. Te egy nyílt szívű csillagjegy vagy, aki túl lágy ahhoz, hogy egy durva emberrel foglalkozz. Kimerült leszel tőle, mert sok vitátok lesz. Randevúzz inkább egy szintén lágy természetű emberrel, aki megért téged!

Oroszlán (Július 23. és augusztus 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan férfival, aki versenyezik veled. Te akarsz az az ember lenni, aki a legjobb és olyasvalakire van szükséged, akinek ez teljesen rendben van. Szükséged van egy drukkerre, aki segít elérni a céljaidat, nem olyasvalakire, akitől csak bizonytalannak érzed magad. Soha nem leszel boldog, ha visszatartod a vágyaidat és a céljaidat.

Szűz (Augusztus 23. és szeptember 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy lusta emberrel. Te olyan csillagjegy vagy, aki motivált, aki inspirál másokat. Miért hagynád ezt elveszni egy olyan ember mellett, akit ez nem érdekel? Bár a nyugodtság vonzó lehet, de nem fog ez az ember kiegyenlíteni, hiszen te mindig pörögsz és csak néha pihensz meg.

Mérleg (Szeptember 23. és október 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan emberrel, aki együtt él a megcsalástól való félelmeivel. Érthető, ha lassan bízik meg benned és paranoiás, de te nem tudsz ennyit várni arra, hogy megbízzon benned és megnyissa a szívét feléd. Te vagy az asztrológia legmegbízhatóbb csillagjegye, aki túl jó ahhoz, hogy ne szeressék, és ne bízzanak meg benne.

Skorpió (Október 23. és november 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan emberrel, aki meg akar változtatni. Te vagy az a személy, aki mindenért megharcolt, és sokáig dolgozott azon, hogy stabil személyiség legyen. Ha ez az ember megpróbál megszelidíteni, az nem fog tetszeni. Jobb ha nem kezdesz azzal, aki meg akar változtatni!

Nyilas (November 23. és december 21. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan férfival, aki nem tud viccelődni és nem érti a viccet. Ha túl konzervatív ez az ember, hogy nevessen egy jót egy disznó viccen, vagy túl prűd a poénjaidhoz, akkor keress mást. Te vagy a csillagjegyek legszórakoztatóbb tagja, ezért nem kötődhetsz valakihez, aki nem érti a viccet.

Bak (December 22. és január 20. között)

Soha nem fog sikerül egy olyan emberrel, aki nem nőtt még fel eléggé. Jól érezhetitek magatokat együtt, és megnevettethet, sőt igazán szerethet is, de te olyan ember vagy, akit inspirál a másik sikere, itt pedig nem fogod megkapni. Nem akarsz valaki anyukája lenni, mert ez visszatart téged és nincs annál rosszabb egy Bak esetében.

Vízöntő (Január 21. és február 18. között)

Soha nem fog sikerülni olyasvalakivel, aki nem használja az agyát. A Vízöntők felnéznek azokra az emberekre, akik intelligensek, gondolkodóak, és tiszteletben tartják ezeket az embereket. Fontos számukra, hogy valaki okos és intelligens legyen, így buta emberek nálad nem érnek célt.

Halak (Február 19. és március 20.)

Soha nem fog sikerülni egy olyan sráccal, aki nem értékeli a művészetet. Nem kell, hogy olyan érzékeny és kreatív legyen mint te, de a művészet nálad szent és sérthetetlen. Meg kell becsülnie, bármilyen művészeti ágban is tevékenykedsz.

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *