LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Íme a 6 csillagjegy, akinél nincs más alternatíva, csak a győzelem

Share

Vannak, akik soha nema adják fel és előbb-utóbb mindig elérik a céljukat. Sok mindent megmagyaráz, hogy egyes emberek, miért képesek elmenni a végsőkig.

Kos

A kosnak nincs más alternatíva, csak a győzelem. Legyen egy barátságos sportesemény, valakinek a szeretete, vagy egy munka, a kos mindig készen áll arra, hogy győzzön. Bár szeretnek viccelődni, nem szabad alábecsülni… száz százalék, hogy mindent fog tenni, hogy ő kerüljön ki győztesen.

Oroszlán

Az oroszlán kemény munkával és erős meggyőződésükkel bármilyen akadályt képes legyőzni és amit akar, azt mindenáron meg is szerzi. Ha szemet vetett valamire, addig nem nyugszik, amíg meg nem szerzi magának. Soha nem fél erőfeszítéseket tenni, hogy lenyűgözze és elkápráztassa az embereket.

Bak

A bak folyamatosan nyomást gyakorol magára, hogy egyre jobb és jobb legyen, nem vitás, hogy a legnagyobb versenytársa éppen saját maga. Semmilyen zavaró vagy akadályozó tényező nem vághatja földhöz, minden körülmények között képes a kitűzött céljaira összpontosítani. Azonban, ha valaki az útjába áll, még az is előfordul, hogy emeli a tétet és a végletekig elmegy. A legtöbb ember alábecsüli a Bakot, és nem tudja, hogy addig versenyez, amíg el nem éri, amit akar.

Szűz

A szűzet általában nem tekintik versenyző alkatnak, mert nem hiszik, hogy bármiben versenyre lehet kelni vele az első helyért. De mivel nem szereti, ha megalázzák vagy ha bebizonyosodna, hogy valamiben véletlenül nem jó, ezért aztán ha érkezik egy kihívás, akkor azonnal felveszi a kesztyűt. Ráadásul mindig van egy jó terve és soha nem adja fel.

Bika

Megint egy csillagjegy, akit rendszeresen alábecsülnek… pedig nagyon nem kéne. A bika a legmakacsabb állatövi jegy, ezért aztán ha valamit akar, akkor azt egészen biztosan meg is szerzi. Megkönnyíti a dolgát, hogy mindig pontosan tudja, mit, mikor és hogyan akar és nem engedi, hogy bárki az útjába álljon. Kevés embernek van annyi türelme és kitartása, mint a bikának, ezért nagyon nehéz legyőzni.

Ikrek

Az ikreknél minden attól függ, hogy mi forog kockán, de azt biztos, hogy mindig egyfajta küldetésként fogja fel, hogy felfedezzen új dolgokat.
Azt akarja, hogy érdekesnek lássák és tiszteletben tartsák tudását, ami azt jelenti, hogy ha bárki felülmúlja, akkor azt személyes sértésnek veszi. Lehet, hogy eleinte csak szórakozásból próbálnak versenyre kelni másokkal, de ez senkit ne tévesszen meg: ha valamibe belekezd, azt biztos be is fejezi.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *