LOADING

Type to search

Eszem-iszom

Négyfogásos olasz vacsora a romantika jegyében

Share

Sajnos még nem olyan egyszerű eljutni Olaszországba, de még hazai olasz éttermekbe sem… Viszont kár lenne lemondani a jellegzetes ízekről, így hát hoztunk nektek egy vérbeli, négyfogásos vacsorát, ami tökéletes egy kis romantikázáshoz és megidézi a nyaralást!

Amíg tart a paradicsomszezon, mi alapból is bruschettán élünk, de nem hagyhatjuk ki most sem, hiszen ez a tökéletes olasz előétel.

A pizza szintén alapvető fogás, de a magyar, vastagtésztás, feltétekkel telepakolt verzió helyett készítsd el a könnyű, vékony olasz tésztát és csak minimális szósszal, sajttal és egyéb finomsággal egészítsd ki. A cél a mértékletesség!

Az eredeti bolognait se hagyd ki, teljesen más, mint amit itthon készítünk, nem beszélve a poralapú készítményekről…Végül pedig jöhet a desszert, mi más lehetne, mint a tiramisu, ezúttal pohárba tálalva, egy kis brownieval felturbózva. Buon appetito!

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *