LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az

Milyen az Ikrek jegyű nő? Lehet, hogy te is magadra ismersz!

Share

Röviden: spontán, olykor egy kissé önző, ugyanakkor nagyon-nagyon szerethető.

Mindig tudod, hogy az Ikrek nő mikor lép be a szobába, mert ő az egyetlen, aki csoportról csoportra jár, hogy minden beszélgetésbe bekapcsolódjon. Aztán persze, az is ő, aki rögtön továbbrepül, amint érdektelenné válik számára a téma.

Amire szüksége van, az nem más, mint a provokáció, a szórakozás és kihívás. Ő az, aki felteszi azokat a kérdéseket, amelyeket senki más nem mer, és úgy, ahogy senki más nem merné. Csak úgy falja a válaszokat, majd fogja magát és továbbáll. De ez nem azért van, mert már nem érdekli, amit mondasz, hanem mert meggondolta magát és talált egy új dolgot, ami felkeltette az érdeklődését.

Ilyen ingatag. Na nem mintha, ő ezt tudná magáról. Olyan, mint egy hópehely, néha egy kicsit hamis, de mindig végtelenül kíváncsi. Soha nem lehet tudni, hogy az adott pillanatban melyik verzióját kapjuk. És soha nem kér bocsánatot, ha túlságosan önmaga lenne. Csak a pillanatnak él és teljesen kiszámíthatatlan. Soha senki nem tudhatja, hogy mikor változik a széljárás, még ő maga sem. Így mindig kiélvezhetjük vele az adott pillanatot, ami persze nem tart örökké.

Az Ikrek nő mindig az eszére hallgat és amikor megsért valakit, ezt csak intellektuálisan képes megérteni, bár belül azért küzd, hogy valóban képes legyen átérezni a másik fájdalmát.

A szavakat fegyverként használja – jóra és rosszra egyaránt. Az elméje olyan éles, mint a nyelve, és mindkettőt kifejezetten szereti pallérozni.

Ami roppant frusztráló tud lenni, az az, hogy az Ikrek nő roppant bájos. Gyakran úgy érezheted, hogy legszívesebben egy kanál vízben is megfojtanád, de mivel egy igazi kaméleon, aki képes bármilyen helyzetben fordítani egyet és bárkinek a bőrébe beleolvadni, mindig megbocsátasz neki. És ez folyamatosan megtörténik, miközben neki fogalma sincs róla, hogy milyen kemény munkát ad ezzel a környezetének. Szerencsére szeret utazni, így néha érezheted a hiányát is. Egyébként nagyon izgalmas vele az élet, de valljuk be, lehetne kevésbé kimerítő.

Az élethez, a szerelemhez, a munkához, a családhoz való hozzáállása örökké játékos és könnyű. Amikor valami túl nehéz, túl intenzív, az Ikrek nő nem az a fajta, aki beleragadna a helyzetbe. Ha viszont te is készen állsz, hogy kimozdulj a mélypontról, ő lesz az, aki az égig repít.

Az Ikrek nő imád flörtölni. De vigyázz, soha ne fojtsd meg a szerelmeddel, mert akkor olyan lesz, mint egy kisgyerek. A legjobb hagyni, hogy kitalálja, mit is akar valójában. Ha békén hagyod, akkor gond nélkül elmondja, hogy mit szeretne.

A felelősség viszont nem az ő asztala. Szeret kiszervezni mindent, ami túlságosan a részletekbe vész, mert ő csak a “nagy képet” látja. Egy igazi vizionárus és hatalmas tervező. A baj csak az, hogy szeret több projekteti is futtatni párhuzamosan, ebből pedig néha lehet egy kis feszkó.

Lehet, hogy azt gondolod, hogy őrült nőszemély. Való igaz: impulzív és nem könnyű természet és legalább olyan változékony, mint az időjárás. De a másik oldalról spontán, rettenthetetlen és nyitott. Képes a felszínre hozni a legjobb és a legrosszabb énedet, és az általa tartott görbe tükörben még azt is meglátod, amit soha nem akartál.

Az élet egy Ikrek nővel soha nem unalmas és soha nem egyszerű. Fel kell rá készülni. De a jó hír az, hogy megéri. A titok csak annyi, hogy még az elején meg kell húzni a határokat… aztán már csak ragaszkodnod kell hozzá.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *