LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Néhány dolog, amit azért csinálsz, mert nem mondtál le az álmaidról

Share

Az igazaság az, hogy óriási erő rejlik abban, hogy csendben követed az álmaidat, annak ellenére, hogy a felszínen ez nem tűnik annyira egyértelműnek és lenyűgözőnek. Nézzük mit csinálnak azok, akik az álmaiknak élnek:

Magaddal foglalkozol

Talán péntek esténként azon dolgozol, hogy megvalósítsd egy régi projektedet? Talán fontosabb, hogy otthon legyél, mint hogy utazz? Talán inkább több órát eltöltesz egy társkeresőn, csak egy olyan embert találj, aki megfelel az igényeidnek? Lehet, hogy nem tudsz lépést tartani a középiskolai iskolástársaiddal, akik a Facebook-on mutatják a kocsijukat, a családjukat, és házukat, ám a magadba befektetett idő így is megértül majd.

Hirtelen karrier változtatásra vagy képes

Néha fel kell adni azt a karriert, ami mellett korábban elkötelezted magad ha valóban meg akarod találni a valódi hivatásodat. Amikor megadod magadnak a szabadságot az irányváltáshoz, akkor tudod, hogy ezt azért teszed, hogy később rálelj a tökéletes hivatásra, még úgy is, hogy a külvilág és a társadalom ellenzi ezt.

Szűk baráti kört tartasz magad körül

Minden nap korlátozott mennyiségű energiád és szabadidőd van, amit arra fordítasz, hogy olyan dolgot építesz, ami számodra fontos. Így olyan emberekkel veszed körbe magadat, akik adnak neked, és akik feltöltenek, mert a kevés idődet így tudod a legjobban kamatoztatni.

Tudsz nemet mondani

Az első lépés a kívánt élet felépítésében az, hogy ne félj nemet mondani arra, ami már nem tölt el boldogsággal. Meg kell határoznod a határaidat, és meg kell húznod a vonalakat. Ha ehhez az kell, hogy valamit elutasíts, akkor ne érezd magad rosszul!

Képes vagy más emberré válni, mint akit a barátaid / családtagjaid ismernek

Az emberek hajlamosak nem szeretni azokat az embereket, akik változnak, de a változás az egyetlen állandó tényező az életben, és elkötelezett híve vagy a fejlődésnek. Nincs ezzel semmi baj! Ne légy az, aki nem szeretnél lenni. Lépj ki a saját komfortzónádból és engedd meg magadnak, hogy az legyél, aki szeretnél – még akkor is, ha ez nem fog mindenkinek tetszeni.

Értékes emberekkel veszed körbe magad

Ismered azt a mondást, hogy te leszel annak az 5 embernek az átlaga, akivel a legtöbb idődet töltöd? Van ebben a mondásban sok igazság. Az általad élt élet sokban múlik azon, hogy mit tanulsz el másoktól. Felnőttként kiválaszthatod, hogy kivel veszed magad körül, légy körültekintő ebben!

Szókimondó és őszinte vagy

Amikor érzed magadban az erőd, akkor hitelesebbnek gondolod magad, és kevésbé aggódsz azon, hogy mások mit gondolhatnak rólad. Ilyenkor jobban odafigyelsz arra, hogy megéld az igazságot, és ki is mond azt. Viszont az emberek ettől függően meg fognak ítélni, de ez ne rettentsen el. Az őszinteség becsülendő dolog!

Önmagad vagy!

Lehet, hogy el kell készítened a tizenötödik tetoválásodat, vagy meg kell tanulnod egy új és bonyolult jógapózt, esetleg a világ végére kell utaznod, hogy megtaláld önmagadat. Bármilyen út felé is indulsz el, mindig légy önmagad és ne hagyd hogy mások megváltoztassanak!

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *