LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

A legjobb natúr dezodorok az idei nyárra (Tesztelve!)

Share

A meleg évszakok beköszöntével kardinális kérdéssé válik az izzadásgátlás, dezodorálás témaköre, hiszen a mindennapjaink szerves részévé válik a kellemetlen foltok és szagok megelőzése, elkerülése. Szemezgettünk egy kicsit a természetes összetevőjű termékek közül és elhoztuk nektek a legjobbakat!

OLIVE & OLIVA DRY24

Klasszikus golyós deo kivitel, frissítő citrusos illattal, így akár közös kedvencé is válhat a pároddal. Hagyja lélegezni a bőrt, de a citromsavészternek köszönhetően semlegesíti a szagokat.

HERBARTING KRÉMDEZODOR

Csodamogyoróvíz segít az ápolt bőr elérésében, az orvosin zsálya pedig szabályozza az izzadást. Szerethető krémdeo, ha kipróbálnál valami újat.

HERBSGARDEN ALUMÍNIUMMENTES LIMONÁDÉ KRÉMDEZODOR

Baktériumölő és gyulladáscsökkentő, így jó szívvel ajánljuk, ha hajlamos kipattogni, kipirosodni a hónaljad a meleg, vagy a szőrtelenítés hatására. Citrusos aromája miatt uniszex darabnak is kitűnő.

PURE EDEN DEO SPRAY ÉRZÉKENY BŐRRE

Kimondottan érzékeny bőrre fejlesztett termék, ami különleges összetevőkkel ápolja a bőrt és anélkül semlegesíti a szagokat, hogy eltömítené a pórusokat és egészséges mederben engedi útjára az izzadási folyamatokat.

COLO NATÚR DEZODOR

Növényi kivonatok segítik elérni az egész napos frissességet, alumínium és egyéb káros összetevők nélkül. Természetes módon húzza össze a pórusokat, saját ritmusában hagyja lélegezni a bőröd. Akkor is ajánljuk, ha nem kedveled a szódabikarbóna alapú deokat.

LUSH T’EO SZILÁRD DEZODOR

A Lush kézmelegre olvadó testápoló tömbjei közül figyelmet érdemel ez a baktériumölő, szilárd dezodor, ami friss hatásával teljesen elnyeli a szagokat.

A termékeket cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *