LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

4 emlékeztető neked, ha éppen fájdalommal küzdesz az életedben …

Share

A gyógyulás sokszor fájdalmas. De a végén újra egészséges leszel és ott leszel magadnak TE.

  • Néha fáj az igazság és vannak olyan igazságok, amelyeket nagyon fáj lenyelni. Néhány keserű ízt hagy a szádban, álmatlanul forgolódsz az ágyadban, miközben úgy érzed, hogy egy kéz belemarkol a szívedbe. Közben azt kívánod, bárcsak kevésbé lenne kínzó ez az egész.
  • Az idő nem bocsát meg. Könyörtelen, de valóságos. Vannak emberek, akiket el fogsz veszíteni. Lassan vagy megrázóan hirtelen, de elsodródnak tőled. Elfelejted a neveket, az arcok egyre halványabbak lesznek, míg már szinte fel sem tudod idézni lelki szemeid előtt. Bár azt hitted soha nem felejted el, mégis egyre távolabb és távolabb kerül.
  • Az élet néha kemény, de neked nem kell keménynek lenni magaddal.
    Ne hibáztasd magad, hogy túl lágy, vagy túl szelíd, vagy túl sok vagy.
  • Lehet, hogy nem mindig Téged választanak, de amit választanak az a szeretet.
    Lehet, hogy ez nem elég ahhoz, hogy maradjanak, de a szeretet az, ami téged maradásra bír. A szeretet az, ami arra késztet Téged, hogy maradj. Hogy maradj magad mellett.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *