LOADING

Type to search

Családozom Eszem-iszom

Így rendezz tökéletes kerti partit!

Share

Elkészült a kerti kiülőd, végre itt a jó idő és szívesen meghívnád a családod, a barátaid egy lakomával egybekötött összejövetelre, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Ebben a videóban olyan tippeket hoztunk, amelyekkel elnyerheted a tökéletes vendéglátó címet.

A finom ételek mellett legalább olyan fontos sok egyéb előkészület is, mint hogy ízlésesen, de a szezonnak és a környezetnek megfelelően kis mértékben dekoráld az asztalt, hiszen egy szépen megterített asztalhoz leülni már önmagában jó hangulatot biztosít.

Gondolj arra is, hogy praktikusan, de ötletesen tálald a fogásokat, légy helytakarékos, de kreatív, válassz vidám terítéket. Nyáron fontos, hogy hűtött italokkal tudd kínálni a vendégeket, és ne felejtsd el, hogy számos finom zöldség terem ilyenkor, amit érdemes a húsok mellé tálalni.

Na és persze, érezd jól magad!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *