LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ne harcolj egy olyan kapcsolatért, ami nem tesz boldoggá

Share

Mindannyian tudjuk, milyen érzés vágyakozni a másik szeretetére. Mindannyian ismerjük a kétségbeesést, amit a szerelem lassú elmúlása okoz. Fáj a tudat, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártuk. Egy valamit azonban sosem szabad megtennünk: megalkudni.

Hagyd abba a harcot egy olyan kapcsolatért, ami nem tesz boldoggá. Egy nem őszinte szerelem nem éri meg a fáradozást.

Szép kilátásokkal vetetted vele magad ebbe a kapcsolódásba, ám a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy az ember várja. És ez rendben van. Az élet mindig jobban tudja, mikor hozza el a megfelelő férfit az életedbe.

Nem éri meg küzdeni egy olyan párkapcsolatért, amely tele van nyugtalansággal, nézeteltérésekkel, vitákkal és fájdalommal.

A bizonytalanság, amelyet érzel, lassan belefúrja magát a bőröd alá, és elkezded megkérdőjelezni a saját értékességedet. Az igaz szeretet nem ilyen. Az igaz szeretet biztonságban tart. Nem hagyja, hogy kétségek között őrlődj és kevésnek érezd magad.

Ne küzdj olyan szerelemért, amely nem inspirál, amelyből hiányzik az ambíció és az elköteleződés. Amely több keserűséget okoz, mint csodás pillanatot.

Nem éri meg egy olyan férfival maradni, aki nem becsül, nem tisztel és nem hajlandó engedni, hogy önmagad légy mellette.

Egy olyan szerelem való neked, amely lehetővé teszi, hogy önmagad legjobb verziójává válj. Egy szerelem, amely lelkesedést, szenvedélyt, örömöt szül. Erről álmodtál mindig. Erről szólnak a tündérmesék is. Talán elhitették velünk, hogy mindez nem létezik, de ez nem igaz.

Találd meg és küzdj érte!

Küzdj egy olyan szerelemért, amelyet az elfogadás, a mély összekapcsolódás és intimitás mozgat. Szabad elmerülnöd a feltételnélküliségben, megélni az igazi énedet a férfi mellett, miközben biztonságban érzed magad.

Mert tudod, hogy ő nem fog elmenni. Nem kelt benned bizonytalanságot, nem ad okot a kételkedésre és a félelemre.

Ez a szerelem megerősít önmagadban.

Megéri hát várni rá.

Olvasd el ezt is:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *