LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

7 vegán kozmetikum, amit próbálj ki! (Tesztelve!)

Share

Légy tudatos, válassz környezetbarát módon, esetleg kis manufaktúrában készült természetes kozmetikumokat, vigyázz a bőrödre és a téged körülvevő természeti értékekre egyaránt. Mutatjuk miből érdemes válogatni, ami megfelel ezeknek a feltételeknek!

HERBSGARDEN VEGÁN KRÉMDEZODOR

Ez a dezodor természetesen alumíniummentes, de egyben nem tartalmaz állati eredetű összetevőket sem. Fontos, hogy ez a termék nem izzadásgátló, naponta többszöri használatával viszont megvéd a kellemetlen szagoktól, hidratál és ápolja az érzékeny hónaljbőrt.

7DAYS GO VEGAN SZÉPSÉGMASZK A HÉT MINDEN NAPJÁRA

A 7Days fátyolmaszkok a hét minden napján más-más bőrápoló funkcióval várnak, legyen szó hidratálásról, tisztításról, tonizálásról, vagy feszesítésről. Csempéssz mindegyik napodba egyet, a bőröd és a közérzeted is hálás lesz érte.

KIA-CHARLOTTA VEGÁN KÖRÖMLAKKOK

A különleges német márka termékei ritka kincsek a vegán sminktermékek rövid palettáján, 15 káros anyagtól mentesek, amelyek szokványosan részét képezik egy körömlakknak, ráadásul egyre bővül a szépséges színpaletta is és nagyon tartósak.

AVON DISTILLERY LUSH’D UP SZEMPILLASPIRÁL

Újabb 100 %-ban vegán sminktermék, ha nem csak a bőrápolás során fontos számodra ez a szempont. Ez a spirál ráadásul nagyon szépen dúsítja is a pillákat, nem csupán színezi őket.

 

 

LUSH CHARITY POT ÉRMÉK

A kézmelegre olvadó testápoló érmék után kapott bevétel 100 %-át jótékony célra fordítja, jó ügyekért dolgozó szervezetek számára továbbítja a Lush, így nem csupán te jársz jól a megvásárlásukkal, közvetve hozzájárulsz egy nemes célhoz.

NATICS LA NUIT RETINAL + C VITAMIN SZÉRUM

Éjszakai szérum tele minden jóval, hogy reggelre kisimult, feszes bőrrel ébred, káros anyagoktól abszolút mentesen, hazai profik kezéből.

OLIVE & OLIVA GREEN SERUM

A márka színes szérumai közül ez az egyik kedvencünk, sokszor dicsértük már, hiszen számos problémára megoldást kínál és tele van különféle ápoló hatóanyagokkal, miközben nem is érezzük, hogy a bőrünkre került.

A termékeket cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *