LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ezt hozza a Szaturnusz retrográd – előrejelzés október 10-ig!

Share

A Szaturnusz retrográdba kezdett és május 23-tól október 10-ig ismét a Vízöntőben tartózkodik. Ebben az öt hónapos időszakban elmélyülőbbek és szemlélődőbbek leszünk, különösen a levegő jelek. A Vízöntőben lévő Szaturnusz az általunk eszközölt változásokat és a jövőbeni céljainkat. Összeségében ez a tranzit a társadalomra és annak szerkezetére fog összpontosítani. Egyéni szempontból pedig azon fogunk gondolkodni, hogy mi mindent tettünk mások érdekében.

Kos

Ezzel a retrográddal a kapcsolataidra fogsz koncentrálni, beleértve a barátaidat és a társadalmi kapcsolataidat. Itt az ideje, hogy véget vess bizonyos kapcsolatoknak vagy megmondd a barátodnak, ha zavar valami. Lehet, hogy most jobban hangot tudsz adni a szükségleteidnek. A retrográd alatt nyisd meg az elmédet és a szívedet, mert ezek fognak segíteni, hogy meghozd a legjobb döntést.

Bika

Most az identitásod és a karriered lesz a legfontosabb. A retrográd alatt meg fogod találni önmagad minden apró részletét és képes leszel újjáépíteni magadat. A céljaid talán soha nem változtak még ennyit, mint 2021-ben, amikor még mindig önmagadat keresed. Ezért légy türelmes.

Ikrek

A Bakban lévő Szaturnusz kihívásai után egy olyan szakaszba érkeztél, amikor saját filozófiai nézőpontjaidat elemezed. Ez az a pillanat, amikor meglátod magadat a jövőképben. Vajon összhangban vannak a céljaid azzal, amit elképzeltél? Elég keményen dolgozol, hogy elérd ezeket? Ezek azok a kérdések, amelyekre a leginkább fókuszálnod kell.

Rák

A Szaturnusz retrográd elég kimerítő érzés lesz számodra. Ez az év több meglepetést is tartogatott számodra. Lehet, hogy többször is ellenőrizned kell pénzügyi céljaidat, ami arra ösztökél, hogy elgondolkozz a jövőn. Próbáld meg nem hagyni, hogy elárasszanak az aggódó gondolatok, míg a Szaturnusz erre az átalakulásra késztet.

Oroszlán

Lehet, hogy most ebben az időszakban jobban igénybe fognak venni. A cél pedig az lenne, hogy tudatosan kezeld ezeket a kapcsolatokat. A Szaturnusz értékelné ha edzenéd a független szellemed, akkor is ha egy párkapcsolatról vagy egy mély barátságról van szó. A határok nagyon fontosak, ezért ha úgy érzed, hogy átlépték, akkor diplomatikus módon próbáld meg megoldani. A titok a kommunikációban van.

Szűz

Fontos, hogy légy tudatában annak, hogy mennyi energiád van. A Szaturnusz azt szeretné, ha a hatékonyságra összpontosítanál, ezért mindig egy lépéssel előrébb kell járnod. Szerencsére, mint Szűz pontosan tudod, hogyan kell jól szervezni, hogy aztán minden hozzájáruljon a termelékenységhez. Ha viszont a dolgok nem úgy mennek, mint ahogy szeretnéd, akkor akkor ne törd magad. Folytasd tovább amit kell és a végén meglesz a méltó jutalmad.

Mérleg

Ez egy gyarapodó időszak számodra, amely megérinti a kreatív oldalad. A Szaturnusz kemény munkára sarkall, hogy a jövőben kellőképpen meglegyen a jutalom. Érezhetsz feszültségeket a saját önértékeléseddel kapcsolatban, de azért próbálj meg minél optimistább maradni, még akkor is, ha úgy érzed kicsúszik a kezedből az irányítás.

Skorpió

Ebben az időszakban a kapcsolataid dinamikájában fogod megtapasztalni a változást. A Szaturnusz arra ösztökél majd, hogy tisztán lásd a céljaidat, még akkor is, ha ez egy mélyebb önvizsgálattal jár, és azzal, hogy megtaláld az egyensúlyt munka és magánélet között. Próbálj meg nem megbántani senkit, és inkább diplomatikus úton kezelni az ügyeidet, próbálj meg nem irányítani és hallgass meg másokat is. Ha megnyered magadnak az embereket, sokkal könnyebb lesz átvészelni ezt az időszakot.

Nyilas

A retrográd alatt motiválva érzed majd magad arra, hogy megváltoztasd a mindennapi szokásaidat és fegyelmezettebb legyél, amikor munkáról van szó. Próbáljd meg fenntartani azt a tempót, amely lehetővé teszi, hogy rohanás nélkül meg tudd valósítani a különböző projekteket. Légy fókuszált, és helyezz nagyobb hangsúlyt a személyes jóllétedre és időnként tarts egy kis szünetet is. A Szaturnusz azt szeretné, ha mentálisan felkészült lennél, és persze mindezt egy pozitív napi rutinnal.

Bak

Az most a legfőbb érdeked, hogy az erődre összpontosíts és a tervezés és a pénzügyeid felé fordulnál. Használd ki ezt az időt a tanulásra és a spórolásra, hogy pénzügyeidet tekintve teljesen magabiztos légy. Másrészről viszont használd ki ezt az időszakot valami olyanra, amellyel fejlesztheted a kreatív képességeidet.

Vízöntő

Ez a felvilágosodás időszaka. A kihívások, amelyekkel eddig szembesültél újra előtérbe kerülnek, ezért mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy azokra a pozitív dolgokra összpontosíts, amelyek eddig történtek veled. Az otthoni dolgokban történő változások is hozzájárulhatnak a szorongás érzéséhez, de próbáld meg megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között, hogy jobban be tudd osztani az erődet.

Halak

Ez a retrográd lehet, hogy kicsit kemény lesz, mint általában, mert ez a tudatalatti birodalmába vezet majd. Érezni fogod az elmédben kavaró múlt emlékeit. Fontos, hogy megtaláld a legjobb kommunikációt és persze ehhez a hangodat is. A kulcs a meditáció lehet, amely elnavigál téged a tudattalan vizeken.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *