LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Többre vagy érdemes, minthogy valaki bábja legyél!

Share

Nem azért élsz, hogy valaki bábja legyél. Többre vagy érdemes, mint a második hely. Ha ő csak tartalék tervként, egy opcióként gondol rád, ideje faképnél hagynod.

Számára nem te vagy az első. Mindig azt mondja, hogy ez majd másképp lesz, a dolgok meg fognak változni, de az idő egyre csak szalad előre, ám a „kapcsolatotok” egyhelyben toporog.

Nem akar kizárólagos lenni.

Ezzel pedig azt üzeni, hogy nem vagy elég fontos a számára. Remélem tudod, hogy többre vagy hivatott, minthogy valaki bábja legyél. Az örök második, aki csak arra való, hogy ne töltse egyedül az éjszakát.

Nem azért élsz. Nem azért születtél erre a világra, hogy egy férfi akkor emeljen le a polcról, amikor akar. Függetlenül attól, mennyire szereted és mennyit jelent neked. Nem érdemli meg a tiszta szeretetedet, ha csak akkor látjátok egymást, amikor ő akarja.

Nem számít, milyen nagyszerűnek látod. Nem érdemled meg, hogy valaki olyannal legyél, aki elhanyagol, majd meggyőz arról, hogy ez normális.

Túl sok tiszta szívű nő esik egy ilyen férfi csapdájába. Túl sok nő lesz kihasználás áldozata. Túl sok jó ember sérül meg az őszinteség hiánya miatt.

Senki nem akarja azt hallani, hogy sosem lesz ő az első a szeretett férfinak, viszont épp ezért nem tud megtörténni a továbblépés sem.

Nem érdemled meg, hogy olyan férfira pazarold az idődet, aki néha kedves, néha figyelmes, de legtöbbször nem vesz számításba.

Nem érdemled meg, hogy így élj.

Jár neked az igaz szeretet. Ne egy olyan férfi szabja meg az értékességedet, aki képtelen beleállni az erejébe és felvállalni őszintén a szándékát.

Ideje, hogy bedobd a törölközőt, sarkon fordulj és emelt fővel elsétálj!

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *