LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Így kell lenyűgözni az egyes csillagjegyeket az első randin (Állítólag… igaz vagy sem?)

Share

Lássuk, hogy milyen dolgokkal lehet elcsavarni a csillagjegyek fejét az első randin. Szerelmi horoszkóp következik fontos tényekkel! Magadra ismersz?

Kos

Az első randin a Kos mindig elkápráztatja a másik felet, főleg ha ő kezdeményezte a randit. Nem foglalkoznak azzal, hogy azonnal mélyen belemerüljenek a másikkal való ismerkedésbe, a pillanatnak élnek, így ez megnehezíti a másik fél dolgát. Ha le akarod nyűgözni, akkor ne zárkózz el a játékos hecceléstől és a csipkelődő vitáktól. A Kosnak erős véleménye van, és imádja a saját igazát hangoztatni. A Kos olyan társra vágyik, aki képes vele tartani a lépést egy kapcsolatban.

Bika

A Bika csillagjegyű ember az első randin szeretné megismerni a partnerét, hogy lássa, egyezik-e az elképzelt kép az illetőről vagy sem. Ha lenyűgőzőnek tart, akkor elhív egy kávézóba vagy egy italra, hogy tudjon veled beszélgetni. Ne próbálj rákényszeríteni semmilyen interakciót, hagyd, hogy a saját tempójában beszéljen. A Bikákra nagy hatással lesz, hogy hagyod szóhoz jutni őket.

Ikrek

Ahhoz, hogy lenyűgözd az Ikreket bizonyítsd be, hogy elvégezted az előzőleges kutatást róla – ismered a hobbijait, és néhány érdeklődési körét. Érdemes erről kérdezgetni őket, mert ezt nagyra értékelik. Ha figyelsz rá, azzal megnyered. Ha nem vagy szakértő a hobbi/érdeklődés témában, akkor hagyd hogy ő beszéljen. A csillagjegy szülötte kíváncsi ember, így ha te is érdekes vagy számára, akkor jól meg tudjátok majd magatokat érteni egy randin.

Rák

Ahhoz, hogy a Rákot az első alkalommal lenyűgözd a fő szempont, amit a szemed előtt kell tartani az az, hogy hagyd hogy a partnered intuitívan fejezze ki magát. A Rákok érzékeny emberek, így érzekeny természetüknél fogva még az apró hibák is súlyosan befolyásolhatják az estét. A dolgok egyszerűségének megőrzése fontos a számára, ezért ha egy általa kedvelt helyre viszed az mutatja, hogy törődsz vele és az érzéseivel.

Oroszlán

Nem a legegyszerűbb dolog lenyűgözni az Oroszlánt az első randin, de nem lehetetlen. A csillagjegy szülöttei a legminőségibb időt szeretnék eltölteni egy randin, így öltözz fel szépen, és mutass irántuk érdeklődést. Az Oroszlán imád magáról beszélni, és minden hízelgést jól fogad. Ha egyenlő partnere akarsz lenni, akkor a legjobbat adod neki már az első randin is.

Szűz

Légy felkészült. A Szüzek kiválóan terveznek, és mindent meglátnak a részletekben. Te is tervezd meg a randit, és ügyelj minden részletre. Gondosan foglald le a jegyeket (koncert, színház), gondoskodj az étteremről, italról, és legyen B-terved, ha valami közbejönne. Engedd meg nekik, hogy lássák, hogy olyan személy vagy, aki képes szervezetten tartani az életét, és egy randit is.

Mérleg

A Mérlegeknek nincs szükségük rivaldafényre, vagy egy olyan estére, ahol hatalmas gesztusokkal halmozzák el őket. Ők csak különlegesen megbecsülve szeretnék magukat érezni. Tegyél erőfeszítést a beszélgetésetekbe, mutass érdeklődést iránta, és vidd el egy izgalmas eseményre. Legyen ez egy olyan gyöngyszem, amiről még nem hallottak, ahol még nem voltak.

Skorpió

Az első randi fontos a Skoprió számára, és ez az ő lenyűgözéséről és türelméről szól. A Skorpiók szeretik felgyorsítani a dolgokat, de ne ugorj egyből ágyba vele. Lehet, hogy nem akarnak magukról sokat beszélni, ezt tarts tisztában. Szánj időt a valódi beszélgetésre, és mutasd meg hogy érdeklődsz iránta.

Nyilas

A Nyilas jegyűek csak az akarják egy randin, hogy a másik fél önmaga legyen. Ha megtudják, hogy megjátszod magad, akkor hamar véget ér a randi. Ahhoz, hogy lenyűgözd őt, ne hagyd, hogy a randit elrontsa valami külső tényező. Légy őszinte vele, és ne félj szellemes beszélgetésekbe bonyolódni.

Bak

Ha szeretnéd lenyűgözni a Bakot az első randin, akkor tudatnod kell vele finoman, hogy te irányítasz. A Bakok ugyanis értékelik azokat az embereket, akik nem játszanak, és nem félnek, hogy egy kis struktúrát adjanak a napjaiknak. Javasolj dátumot, helyet és ne hagyd, hogy ő irányítson.

Vízöntő

Az első randin a Vízöntő lenyűgözéséhez csak egy dolog kell: az eredetiség. Nem kell kiválasztanod a legfurcsább és legszokatlanabb randihelyszínt, hogy jól érezzétek magatokat, de ha a vacsora és film párost ajánlod, akkor legyen minőségi a hely és az élmény. A Vízöntő számára a legfontosabb, hogy megismerjen téged, azért légy őszinte és add magad.

Halak

Ahhoz, hogy lenyűgözd a Halakat, meg kell ismerned a sebezhető oldalát. Ők nem akarják vesztegetni az idejüket, inkább belemerülnek érzelmileg is a randikba. Ha nem vagy képes kifejezni az érzelmeidet, akkor erről tudasd őt. Ha nem is bízik meg egyből benne, mégis értékeli fogja a cselekedeteidet, ha megnyílsz és kommunikálsz felé. Ha nyitott könyv vagy, akkor nyert ügyed van nála.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *