LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Lehet, hogy a kemény munkádnak nem lesz meg a gyümölcse – legalábbis nem azonnal…

Share

Lehetséges, hogy közelebb vagy az álmaidhoz, mint bármikor voltál. Lehetséges, hogy már a sarkon túl vár rád minden, amire vágysz. Tudd, hogy azzal, hogy keményen dolgozol a legcsodálatosabb meglepetéseket készíted elő éppen.

Talán várnod kell még, de megéri a várakozás.

Azért mert még nem tartasz ott, ahol szeretnél, büszke lehetsz magadra. Ne vedd semmibe az utazást azért, mert még nem érted el a kitűzött célt! Rengeteg munkát fektettél eddig is az álmaidba, ne becsüld ezt le. Ünnepeld azt, hogy elindultál, hogy lépéseket tettél, hogy volt energiád változtatni és megtetted!

Nem mindig sikerül elérnünk amit szeretnénk de ettől még megéri. Amikor elfogadsz egy új kihívást magadat is kihívás elé állítod! Valami olyan dolgot csinálsz, amibe munkát fektetsz azért, hogy jobb emberré válj. És ez fantasztikus. Igen, még akkor is, ha nem sikerül elérned, a célt. Rengeteget tanulsz/tanultál és talán ha újra nekivágsz sikerülni fog. Ünnepeld meg azt, hogy tettél valamit magadért, és készülj az új kihívásra. Mert lesz.

Nem mindig érik be a befektetett munka gyümölcse, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy tehetséges. Nagyon sok tényező kell ahhoz, hogy valaki elnyerjen egy díjat, megkapjon egy munkát, nyerjen egy versenyen, sikeres legyen a hobbijában. Hiába vagy felkészült és tehetséges, szerencse is kell. Erre nincs hatásod. Néha egyszerűen csak másnak jön el az ideje. De ha mindent megtettél nincs miért szégyenkezned, ne érezd rosszul magad.

Néha nem sikerül de ez nem azt jelenti, hogy bármi rosszat tettél, vagy nem vagy elég jó. Nem kell megbánnod a lépéseket, amelyek idáig vezettek, de fontos, hogy vond le a konklúziót és nézz szembe vele, ha változtatnod kell valamin.

De soha ne felejtsd el, hogy ha nem is azonnal, de a kemény munka előbb utóbb beérik! Ne mondj le az álmaidról!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *