LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Idővel megérted, miért kellett olyan sokáig várnod a szerelemre

Share

Szeress bele abba a férfiba, aki ugyanolyan biztos abban, hogy összetartoztok, mint te. Felemel, amikor minden összeomlik, bátorít a legnagyobb nehézségek közepette, és küzd azért, hogy működjön a kapcsolatotok. Vele lenni felemelő lesz. Mintha mindig is ismertétek volna egymást.

Szeress bele abba a férfiba, aki látja a hibáidat, mégis melletted marad és segít szembenézni velük. Törekedj arra, hogy találj valakit, aki a sötétben is fogja a kezedet. Úgy vezet el téged a fénybe, hogy egy percig sem hagy magadra. Aki mindig a legjobbat akarja neked, és emlékeztet, milyen erős is vagy.

Szeress bele abba a férfiba, akinek nem esik nehezére viszont szeretni. Aki csodálatosnak tart, imádja minden porcikádat és védelmez, amikor szükséged van rá. Add oda neki a szívedet, és hagyd, hogy úgy védje, mint a leféltettebb kincsét.

Szeress bele abba a férfiba, aki tisztelettel bánik veled, óvja a nőiességedet és ott van melletted, amikor szükséged van rá. Nemcsak egy vagy neki a sok közül, hanem az a nő, akivel tényleg le akarja élni az életét. A szemébe nézve tudod, hogy a csillagokat is lehozná érted.

Szeress bele abba a férfiba, aki mellett önmagad legjobb változatává válhatsz anélkül, hogy meg kellene játszanod magadat. Tisztán, őszintén kapcsolódhattok egymáshoz, megélhetitek azt, akik a szívetek mélyén vagytok.

Kérlek, soha ne érd be kevesebbel!

Várj még. Tanulj tovább, fejleszd magad, ismerd meg az igényeidet, a vágyaidat, és ne alkudj meg senki kedvéért. Tiszteld magadat annyira, amennyire elvárod, hogy mások is tiszteljenek. Ne kérdőjelezd meg az érdemességedet!

Ha eljött az idő, bele fogsz szeretni abba a férfiba, aki feltétel nélkül viszonozza az érzéseidet. Értékelni fogja mindazt, ami te vagy, méltó lesz hozzád és nem fog félni kifejezni a szeretetét irántad. Nem bújuk álcák mögé, nem játssza meg magát.

Amint megismered, meg fogod érteni, miért kellett ilyen sokáig várnod rá.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *