LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

Ismerd meg! 3 rendkívüli magyar termék, amit ajánlunk ebben a hónapban

Share

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire jól járhat valaki, ha nyomon követi a magyar kozmetikai márkák fejlődését és esélyt ad a termékeiknek, hiszen egyrészt, ezzel támogatja a hazai kereskedelmet, másrészt páratlan kincsekre tehet szert,amit sokszor még világmárkák kínálatában sem lehet megtalálni. Mutatjuk, mi mit ajánlunk a hazai gyártóktól erre a hónapra!

GREEN ROCOCO NIMBUS REVITALIZÁLÓ TUSTÖMB

Új szereplő a magyar piacon a Green Rococo márka, akik környezetbarát filozófiájukkal egyből elnyerték a szimpátiánkat. Termékeikben előszeretettel alkalmazzák gyógynövények erejét, kerülik a káros vegyszerek használatát, krémeiket kézzel, kis tételben készítik. Első próbának ajánljuk ezt a levendula-mandarin illatú, kényeztető fürdőterméket, ami a rózsaszín agyagnak köszönhetően tisztítja és gyengéden radírozza is a bőrt.

COLO HYDRO INFUSION SZÉRUM

Kifejezetten száraz, vízhiányos bőrre készült hialuronszérum, ami ügyesen feltölti a bőr mélyebb rétegeit is, ezáltal nagyon puha és feszes bőrt eredményez. A száraz nyári melegben kötelező alapdarab.

NATICS YEUX HIALURON SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Nem lenne teljes a lista egy Natics termék nélkül, most ezt a szemkörnyékápolót ajánljuk a figyelmetekbe, amely kifogástalan összetevőlistával dolgozik a karikák, foltok és ráncok eltüntetésén, szolid, de isteni illattal és nagyon lágy, gyorsan beszívódó textúrával rendelkezik.

A termékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Nyitókép: Greenrococo facebook oldal

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *