LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Tudnod kell, hogy NEM BAJ, ha túlságosan szeretsz valakit …

Share

Meleg szívű emberként gyakran vagy izgatott, lelkes, ami talán sok lehet másoknak. A szíved nyitva, a lelked táncol, ezért nem tudod felvenni a pókerarcot, eljátszani egy szerepet, ami nem te vagy. De nem is kell! Ne kérj bocsánatot azért, amilyen vagy!

Tudod, milyen egyszerű szerepeket játszani? Felvenni egy álarcot, és olyannak tettetni magadat, amilyen nem vagy? Fárasztó, igen. De sokkal könnyebb, mint önmagadat adni.

Te megteszed.

Nem hazudsz, nem öltesz magadra kamuarcokat, és nem építesz magad köré falakat. Nyitva vagy. Tiszta a szíved, a lelked, és őszinte lelkesedéssel tekintesz a világra.

Képes vagy szeretetet adni. Akkor is, ha ebben ott van a kiszolgáltatottság érzése is. Szeretsz, mert nem akarod elnyomni a lelked hangját, az igaz működésedet. Szeretsz annak ellenére is, hogy mások óvatosságra intenek.

Önmagadat választod. Az életigenlést választod. Akkor is, amikor másoknak ez túl sok.

Varázs van benned. Tudtad? Szenvedélyesen élsz és örömből működsz. Mióta rossz dolog ez? Mióta lett szégyellnivaló a szívből jövő, igaz önmagunk felvállalása? Mióta kell lepleznünk a boldogságunkat azért, hogy másokat ne zavarjon?

Voltál te is nehéz helyzetben. Voltál szomorú, elkeseredett. Láttad az emberek rossz oldalát. Ennek ellenére is optimista vagy. Akkor is, amikor a világ próbálja rád kényszeríteni a pesszimizmust. Harcos vagy. Csak mész tovább.

Sokan álmodozónak vagy naivnak titulálnak. Tehetnek egy szívességet… Törődjenek szépen a saját életükkel!

Az a fontos, te hogyan érzed magadat jól. Az, hogy ez a másik emberben mit okoz, rá tartozik, és nem rád. Te azért vagy itt, hogy élj, szeress, kiteljesítsd önmagadat, jelentsen ez neked bármit. Tedd meg! Szeress továbbra is!

A világban egyre inkább a fölény, a kishitűség, az egó és a gyűlölet van jelen. Ezért van több olyan emberre szükség, mint amilyen te is vagy. Ne add fel önmagadat! Ne add fel, hogy a szívedet és a szeretetet választod.

Kellesz a világnak!

Ez is érdekelhet:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

1 Comment

  1. inf3rno 2022-01-16

    Köszi! Pont így gondolom én is! 🙂 Vagy úgy is lehet mondani, hogy túl sokáig éltem a sötétségben, ideje kilépni a fénybe.

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *