LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Írány a napfény! Mutatjuk, hogy mit kenj magadra…

Share

Elérkezett a különböző fényvédők, naptejek és napozás utáni termékek ideje, minden táskában ott a helyük, akár nyaralni, akár kirándulni, akár csak ügyeket intézni megyünk. Az időjósok forró nyarat ígérnek, de alacsonyabb hőmérséklet esetén sem vagyunk védve a káros napsugaraktól, így nem érdemes elbliccelni a dolgot. Mutatjuk az idei kedvenc termékeinket a kategóriában!

HERBARTING NAPOZÓ TEJ 30 ML

Olvasóinknak már ismerős lehet, nem véletlenül, hiszen a Herbarting gyermekeknek készült napozó teje igazi közönségkedvenc és mi is előszeretettel használjuk – nem csak a piciknek kiváló, de érzékeny bőrre is remek választás.

ZIAJA NAPOZÓ SZÁRAZ OLAJ-GÉL

Ha nem szereted a klasszikus, fehér naptejeket, próbálj ki egy egészen más textúrát. A szárazolaj ugyanolyan hatékony, de sokkal gyorsabban beszívódik.

ZIAJA NAPOZÁS UTÁNI TESTÁPOLÓ TEJ

Ha már megtörtént a baj és leégtél, vagy csak felhevültnek érzed a tested, használd ezt a nyugtató krémet, ami shea vajjal ápolja a kipirosodott bőrt.

ZIAJA KAKAÓVAJ BARNULÁST GYORSÍTÓ SPRAY

Ha pedig nehezen megy a barnulás, segíts rá ezzel a kakaóvaj tartalmú spray-jel, néhány használat után sokkal bronzosabbnak látod majd magad.

AVON CARE SUN VÍZÁLLÓ ÉS HIDRATÁLÓ NAPVÉDŐ KRÉM ARCRA ÉS TESTRE SPF50

Az arcra való fényvédők közt talán a legnehezebb rálelni a tökéletesre, de érdemes próbát tenni az Avon vízálló darabjával, ami minden bőrtípuson jól működik és magas a faktorszáma is.

LUSH DREAM CREAM ÖNTARTÓSÍTÓ TESTÁPOLÓ

Strandolás, napozás – és zuhanyzás – után érdemes bevetni ezt a könnyű, érzékeny bőrre készült testápolót, amit annyira meg fogsz szeretni, hogy nem gond, ha öntartósító mivolta miatt gyorsan el kell használnod.

NATICS PURE PREBIOTIKUS HIDROGÉL

Kipirult arcra, dekoltázsra, de akár hasra és végtagokra is áldás, ha kensz egy kicsit ebből a gélből. Hűsít, nyugtat és elmulasztja az irritációt, ráadásul észrevétlenül eltűnik a bőrben.

OLIVE & OLIVA SUN25 NAPTEJ

Ismét egy visszatérő kedvenc, mi általában ezt visszük a strandra, hiszen kicsi mérete miatt táskabarát, jól záródik és nem utolsó sorban remek a textúrája.

COLO SUNSCREEN BODY LOTION

Nem csak a káros napsugaraktól, de az általuk okozott bőröregedéstől is véd a Colo napteje, ami kizárólag fizikai fényvédőkkel dolgozik.

MAGISTER PRODUCTS SUNKISS ÉJSZAKAI ARCMASZK

Ha nem voltál elég óvatos és már megtörtént a baj, kipirultál, netán leégett az arcod, ne aggódj, csak kend fel éjszakára ezt a regeneráló pakolást, ami kifejezetten a napsugarak káros hatásán hivatott enyhíteni. Ha alapvetően is sokat vagy a napon nyáron, vagy szolizol, mindenképp használd rendszeresen, hogy meggátold a bőröregedést.

A termékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *