LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

El kell őt engedned, hogy újra teljes legyél…

Share

Az elengedést hosszú és fáradtságos folyamatként éled meg. Gyakran hónapokig vagy évekig is eltarthat. Lehetetlennek érzed, hogy újra kapcsolódj valakivel, hiszen az utolsó párkapcsolatodba a szíved és a lelked beletetted.

Talán keményen küzdesz azért, hogy túl legyél rajta, de az is lehet, hogy az időre bízod a folyamatot. Hiszen vannak dolgok, amiket nem tudsz irányítani, akárhogy is szeretnél.

Ám van az elengedésben egy kis csapda…

Sokszor nem a megbékélés miatt nehéz, hanem mert félsz az újrakezdéstől. Megtapasztaltad, milyen érzés, amikor elhagynak. Pontosan tudod, mennyi bizonytalanság áll még előtted.

A csalódásról már nem is beszélve…

Senki nem tudja garantálni, hogy a következő kapcsolatodban minden rendben lesz. Hogy ezúttal örökké együtt lesztek, és nem kell ismét előröl kezdened. Újra és újra végigmenni ugyanazon az úton nagyon ijesztő.

Ezért talán kivonulsz egy időre a világból. Az önsajnálat állapota szinte elviselhetetlenül uralkodott el rajtad. A sok-sok félelem elveszi a józan gondolkodásodat és a reményt egy szebb jövőre.

De a pokolba is, jobbat érdemelsz ennél!

A régi mondás, amely szerint rengeteg hal van még a tengerben, azért lett klisé, mert igaz! A világ tele van elbűvölő, melegszívű férfiakkal, akik egy olyan nőre vágynak, mint amilyen te is vagy.

És persze nem biztos, hogy együtt haltok meg, de az együtt töltött idő ezúttal talán hozzád ad valamit, és nem pedig elvesz. Rengeteg örömöt és élvezetet vehetsz ki az új kapcsolódásokból.

Hiszen a közhiedelem ellenére az elengedésnek nem kell szomorúnak, csúnyának és nehéznek lennie. A kezedbe vannak azok az eszközök, amelyekkel megkönnyítheted.

Újra erős lehetsz!

Hagyd abba a régi szerelmek utáni vágyakozást és sajnálkozást. Fordítsd előre a tekintetedet, mert a jövőd a jelenedből táplálkozik.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *