LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem Utazom

Elő a csini lábakkal! 5 kozmetikum, amivel csodás és strandra kész leszel!

Share

Hatalmas erővel robbant be a nyár, reméljük, mostanra mindenkinél előkerültek a rövidnadrágok, szoknyák, na és persze a csinos, nyitott cipők,szandálok! Na de várjunk csak: elhanyagoltad a járvány alatt a szépítkezést és teljesen megfeledkeztél a lábápolás fontosságáról? Ne aggódj, rapid megoldásokat sorakoztatunk fel mai ajánlónkban, amelyekkel néhány alkalom után elérheted a vágyott esztétikus látványt!

FOOTWORKS SZETT

Komplett problémamegoldó csomag, ha több fronton is kezelni kell a lábaidat. Van itt hidratáló, vagy éppen dezodoráló spray, bőrradír, de olyan hűsítő krém is, amely akár a lábszáron is alkalmazható.

HÁMLASZTÓ LÁBPAKOLÁS GLIKOLSAVVAL ÉS ALOE VERÁVAL

Ha erősen hámlik a lábfejeden, vagy a lábujjaid közt a bőr, mindenképp próbáld ki ezt az exfoliáló maszkot, ami egy óra alatt, kényelmesen eltávolít minden elhalt hámsejtet és puha, sima bőrt eredményez.

LEVENDULÁS AGYAGOS LÁBPAKOLÁS

Mennyire menő egy olyan pakolás, amelyben a levendula és az agyag tisztító, gyulladáscsökkentő ereje egyesül és a lábaidon alkalmazhatod!

DEZODORÁLÓ LÁB – ÉS CIPŐPÚDER

Hasznos társ, ha gyakran izzad a lábad, netán kénytelen vagy zárt cipőket viselni a legnagyobb melegben is. Időről-időre fújj ebből néhányat és gátold meg a kellemetlen szagokat!

LEVENDULÁS HIDRATÁLÓ ÉJSZAKAI LÁBKRÉM

Igazán igénybevett lábfejekre ezt a gazdag, éjszakai krémet ajánljuk, ami reggelre csodát tesz a bőrrel. Nem mellesleg, a levendula nyugtató, relaxációs hatással is bír, így garantáltan jól fogsz aludni.

A cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *