LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Szuper DIY ötletek, hogy mire használj fel egy régi csónakot!

Share

Rajongsz a tengerpartokért, a hajózásért és a rusztikus nyári dekorációkért? Akkor itt a tökéletes projekt, hogy feldob a házadat egy igencsak különleges dekorációval!

Ha van egy viharvert törött csónakod, amivel már nem tudsz mit kezdeni, akkor most figyelj!

Virágtartó

Csodás ötlet egy régi csónakba színes virágokat ültetni! Mindegyik rekeszébe lehet különböző fajtájú virágokat és növényeket tenni, így még különlegesebb lesz.

Kanapé

Egy napellenző ponyvával kiegészítve és néhány puha párnával kiegészítve kényelmes bútor lehet az udvarra egy régi csónak.

Nappali függőágy

Ha szeretesz barkácsolni, akkor akár a nappalidba is fellógathatod a kanapévá átalakított pihe-puha csónakból készült függőágyat.

Kinti pad

Ha a lakásodba nem fér a régi csónakod, de nem tudsz megválni tőle, akkor tedd ki a bejárati ajtód mellé, így egy kis padon nézelődhetsz, ráadásul szélvédett helyen.

Alkoholos polc

Vitrin helyett alakíts át egy lyukas csónakot és ott helyezd el a szép üvegjeidet, mutatós alkoholjaidat.

Fali polc

Vízszintes helyzetbe is felrakhatod a csónakot a falra, szuper pakolós polc lehet belőle, ha elválasztod néhány részen még plusz faanyaggal.

Homokozó

A kertbe is remekül mutat egy régi csónak, amit ha homokkal töltesz fel a gyerkőcöknek igazi kalózparadicsommá válhat.

Könyvespolc

Itt még a régi evezőket is megtartották, de mennyire jól mutat ez az ódon csónak, mint könyvespolc nem?

Kinti virágtartó

Ha imádod a virágokat, de már nem tudod hol tárolni őket, akkor arra is használhatsz egy régi csónakot, hogy oda teszed a növényeidet.

Hangulatos világítás

Egy szépen lelakkozott csónakot nem csak bútorként használhatsz, hanem akár lámpa is lehet belőle. Csak egy-két égő kell, és egy üveg villanyszerelő, aki beköti a lámpákat. Ugye mennyire jól mutat?

Ezt láttad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *