LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

Ma van Szent Iváj-éj, a varázslatok éjszakája, amikor te is varázsolhatsz!

Share

Az év legrövidebb éjszakája, a fény születése, és a nyári napforduló kezdete. Különleges éjszaka lesz a mai, hiszen a telihold is a tiszteletét teszi ma.

Forróság és nyugtalanság is uralja az érzékeinket, és ez az elmúlt, terhelt időszak fényében egyáltalán nem meglepő. De itt az ideje elengedni a rossz dolgokat és a fényre, az újjászületésre koncentrálni.

Akár hiszel a varázslatban, akár nem, próbálj meg fent maradni ma egy kicsit tovább – a meleg miatt amúgy sem tudunk aludni – és próbáld meg elképzelni a vágyaidat, azokat a dolgokat, amiket szeretnél.

Vegyél egy papírt és adj testet ezeknek a kívánságoknak: írd le őket. Gyújts gyertyát, és mondd bele a lángjába hangosan, amit a papírra írtál.

Ugye hiszel benne, hogy a kimondott szavaknak ereje van?

De a rossz dolgoktól is szabadulhatsz, tegyél egy próbát.

Írd le ezeket is egy papírra, és égesd el, nézd, ahogy a papír pernyévé válik, ahogy az írás elhalványul.

Ha van rá lehetőséged ma sétálj egyet a holdfényben, és koncentrálj magadra. Figyelj a belső hangra, ami megsúgja neked, hogy mit kell tenned, merre kell indulnod!

Ezt is olvasd el:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *