LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az Inspiráció Uncategorized

Így adja a tudtodra, hogy elkötelezte magát, legalábbis a csillagjegye szerint

Share

Mindenki máshogy kommuikálja az érzéseit és a gondolatait. De az alábbiakat tapasztalod, akkor biztosan tudthatod, hogy téged akar.

Kos

Nem lép meg, ahogy a dolgok hétköznapivá válnak.

A kosok szeretnek szórakoztató és izgalmas dolgokat csinálni partnerükkel. Egy kalanddal mindig le lehet őket venni a lábukról, és egy kapcsolat romantikus kezdete mindig felcsigázza őket. Azonban, amikor a dolgok kezdenek egy kicsit megnyugodni és az élet hétköznapivá válik, könnyen unatkozni kezdenek és keresnek valami izgalmas elfoglaltságot – hacsak nem akarja őszintén a másikat. Persze a kosok ebben az esetben ragaszkodók és mindent megtesznek, hogy megpróbálják emlékezetessé tenni ezeket az átlagos, mindennapi pillanatokat.

Bika

Kilép a komforzónájából.

A bikák mindig a maguk útját járják, hogy a lehető legjobb életet biztosítsák maguknak és a legjobb dolgokkal kényeztessék magukat. Csak bizonyos embereket engednek be az életükbe, és úgy haladnak előre a karrierjükben és a szociális kapcsolataikban, ahogy nekik jól esik.
Amikor egy kapcsolat fenntartásáról van szó, nem félnek egyértelművé tenni, hogy mit akarnak, de néha egy új ember beillesztése az életükbe nehezebb, mint amilyennek látszik. Azonban, ha egy bika helyet teremt számodra a világában, akkor az nem egy kis dolog. A bikák ugyanis inkább a komfortzónát részesítik előnyben, de ha hajlandók kilépni belőle, és akkor tudni fogod, hogy igazán akarnak.

Ikrek

Marad akkor is, amikor a dolgok nehezebbé válnak.

Az ikreknek határozatlanságuk miatt időnként rossz a megítélésük, de ez csak azért van, mert tudják mit tud adni ez a világ. Az ikrek szeretnek új dolgokat megtanulni, új tapasztalatokat szerezni és érdekes embereket megismerni, így kezdetben, még ha rengeteg időt töltenek is veled, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hosszú távon veled akarnak lenni. Csak akkor válik világossá, amikor a dolgok nehezebbé válnak – függetlenül attól, hogy mi okozza: konfliktus, a körülmények vagy a távolság. Az ilyen pillanatokban az ikrek számára sokkal könnyebb futni és találni valami újat, de ha úgy döntenek, hogy kitartanak, és valóban megpróbálják a dolgokat működtetni, akkor tudjuk, hogy őszintén akarják.

Rák

Azt akarja, hogy kapcsolatod legyen a szeretteivel.

A rákok első pillantásra zárkózottnak tűnnek, de nem kimondottan félénkek, ha romantikus érzésekről van szó. Hajlamosan megmártózni a szeretetben, még akkor is, ha a kapcsolat nem éppen komoly. Mivel hajlamuk van arra, hogy nagy mennyiségű odaadást fejezzenek ki, azt olykor nehéz eldönteni, hogy valóban szerelemesek-e vagy csak nagyon izgalmasnak találnak. Azonban, ha egy rák be akar mutatni a szeretteinek, akkor ezt veheted egy elég erős jelnek arra, hogy akar téged.

Oroszlán

Ugyanolyan támogató és magabiztos veled szemben, mint magával kapcsolatban.

Az oroszlánok tökéletes egyvelegei a szélsőséges bizalomnak és a heves odaadásnak azokkal kapcsolatban, akikkel törődnek. Mindig tudják, hogy mit akarnak és mire vágynak. Ez a természetes bizalom és önbizalom elsőre ijesztő lehet és nehéz felismernik, hogy vajon tényleg téged akarnak vagy csak valakit, aki imádja őket. Akkor viszont biztosan tudni fogod, hogy milyen fontos vagy számára, ha téged is kitol a reflektorfénybe és nagyobb figyelmet követel neked, mint saját magának.

Szűz

Beismeri a hibáit és hiányosságait.

A szüzek hajlamosak magukat és másokat is magas elvárásoknak megfeleltetni, de ez nem jelenti azt, hogy nyitottak lennének az önkritikára. Szeretik kijavítani és helyrehozni a hibáikat, ami egyfajta távolságtartást eredményez másoktól. Az már egy jó jel, ha a szűz első helyre enged az életében, és tudni fogod, hogy valójában mit akar, amikor megnyílik a bizonytalanságait és félelmeit illetően. Ez számukra nagyon nehéz és ezt nem teszik meg akárkivel. De ha ez bekövetkezik, tudd, hogy teljes a bizalom részéről.

Edgar Chaparro/unsplash.com

Mérleg

Nem fél vitatkozni veled.

A mérlegek szeretnek mély kapcsolatokat kialakítani, és valóban vágynak arra, hogy megtudják, mi teszi boldoggá a partnerüket. Bár nem viselik el az egyoldalú helyzetet, rendkívül türelmesek és időt fordítanak arra, hogy kitalálják, hogy két ember hogyan hozhatja ki a legtöbbet egymásból. Egyúttal hajlama van arra is, hogy a béke érdekében a szőnyeg alá söpörje a problémákat. Bár néha bizonytalannak tűnhetnek, tudni fogod, hogy elköteleződött melletted, amikor végre konfliktusbeszélgetést folytat veled, ahelyett, hogy félretenné problémát. Mert a mérleg inkább harcol veled és érted, mint kockáztassa azt, hogy elveszít.

Skorpió

Úgy dönt, hogy kiszolgáltatja magát neked.

Randizós életükben a skorpiók maguknak valók, inkább élvezik a mókát és a hétköznapi kis helyzeteket, mint hogy beleugorjanak egy elkötelezett kapcsolatba. Ez elég zavaró lehet, főleg a szenvedélyes és intenzív érzéseik miatt és gyakran lesz az embernek olyan érzése, hogy ez a szenvedély csak az élvezet és a szórakozás része. Azonban, amikor egy skorpió elkezdi elmondani azokat dolgokat, amiről azt mondja, hogy még soha nem mondta el senkinek, vagy mesél a félelmeiről, bizonytalanságairól és aggodalmairól, akkor tudhatod, hogy te vagy az ő embere. Nem nyílnak meg akárkinek, szóval ez nagy szó.

Nyilas

Nem köntörfalaz, egyenesen megmondja.

A nyilasok igazán gondtalanok és nem veszi túl komolyan az életet.
Bár szeretik az alkalmi és könnyed dolgokat, nagyon is tisztában vannak az érzéseikkel és a kapcsolataikkal, nevezetesen azért, mert függetlenek, és bárkivel is találkoznak útközben, aki megragadja a figyelmüket, arra oda kell figyelniük. Azt viszont, hogy akar-e téged egyértelműen a tudtodra adja majd: fogja magát és nyersen megmondja. Annak ellenére, hogy szeretik a feszült vagy súlyos helyzeteket viccekkel és szarkazmussal megtűzdelni, ha nagyon akar, akkor tudatni fogja veled – nincsenek játékok és nincs semmi bizonytalanság.

Bak

Már attól belazul, hogy ott vagy vele.

A bakok gyakran pesszimisták, ha arról van szó, hogy beleugorjanak egy új kapcsolatba. Tudják, hogy az emberek és az érzelmek kiszámíthatatlanok, így hajlamosak arra, hogy a legrosszabbra számítsanak. Bár ebbéli meggyőződésüknek nem adnak hangot, az nyilvánvaló, hogy elsőre nem fektetnek bele túl sokat egy kapcsolatba és önmaguk egy részét visszatartják. Azonban egy idő után belazul és megmutatja bolondos oldalát; és ekkor már tudhatod, hogy minden oké, elhatározta magát melletted. Egyre több erőfeszítést tesz, mert valóban úgy gondolja, hogy megéri.

Vízöntő

Legalábbis nem lök el magától.

A vízöntők hajlamosak távol tartani magukat potenciális partnereiktől, még akkor is, ha igazán élvezik, hogy körülöttük vannak. Hajlamosak inkább egyedül lenni a gondolataikkal, és megmenteni a társadalmi igazságosság érdekében folytatott megbeszéléseiket, hogy jobbá tegyék a körülöttük lévő világot. Azonban amikor egy vízöntő valóban akar téged, akkor nem csak, hogy megbeszélnek veled olyan dolgokat, amelyeket mindenki mással, hanem beengednek a személyes kis életükbe, és egyre több időt szánnak arra, hogy kommunikáljanak veled a gondolataikról és az érzéseikről.

Halak

Elmondja a problémáit.

A halak nagyon szándékosak, ha az érzelmi kapcsolataikről van szó. Nem félnek érzelmi területre tévedni és azoknak az embereknek erős támogatói lenni, akik törődnek velük. Bár kezdetben határozatlanok, amikor egy kapcsolatról van szó, tudni fogod, hogy téged akar, amikor elkezdik elmondani a saját problémáikat ahelyett, hogy csak a tiédet akarnák hallgatni. A halak általában nem akarják másokra zúdítani a problémáikat, de ha egyszer beavat, akkor biztos, hogy hosszútávra elkötelezte magát.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *