LOADING

Type to search

Lakom

Irány az angol tengerpart, és a mininyaralók!

Share

A briteknél igazi tengerparti hagyománya van annak, hogy a parton van egy kis kunyhójuk, abban öltöznek át, főznek. Bár a tengerparti kunyhók többségét csak nappal használják, ám már megjelentek azok a változatok, amikben akár éjszakázhatunk is. Megmutatjuk, hogy milyen belülről egy ilyen kis kuckó!

A devoni Shaldon Beachen már lehet ilyen kis kunyhókat, vagy bungallókat kölcsönözni, ami komfortban teljesen megfelel egy luxuslakásnak is. A kis kunyhó fel van szerelve TV-vel, DVD-lejátszóval, Wi-Fi-vel, van benne konyha, kinyitható kanapé, reggelizőasztal és ami a legfontosabb, elképesztően közel van a tengerhez.

Kilátás a kis kunyhó reggelizőteraszáról
Két szinten lehet pihenni
Kényelmes ágy található fent
Egymás mellett így állnak a kis kunyhók

Nem csak Devonban, hanem a dudeti Mudeford Beach homokos tengerpartján is bérelhetünk magunknak ilyen kis kunyhót. A helyszín nagyon idilli, hiszen a ház egyik oldalán a tenger terül el, a másik oldalon a Mudefort kikötő. Egy kicsit olyan érzés érzés lehet itt pihenni, mint egy táborban, hiszen itt közös zuhanyzó van, és WC-k, de a kikötőben vannak éttermek, és szezonálisan üzletek is.

foto: Zoe Power 
Jól mutatnak a különböző színű kis kunyhók a tengerparton Foto: Zoe Power 
Türkiz kis kunyhó

Mi elfognánk egy ilyenk is kunyhót a sajátunknak az egyik népszerű tengerparton és valószínű, hogy az egész nyarunkat ott töltenénk.

Ezt láttad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *