LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Megsúgjuk, hogy mit árul el rólad a kedvenc színű ruhád!

Share

Nézz be a szekrényedbe, aztán nézd végig, hogy milyen színű ruhák dominálnak benne. Fekete? Piros? Szürke? A kedvenc színed a legbelső tulajdonságaidról árulkodik, és a személyiségedet tükrözi. Lássuk rólad mit mesél a kedvenc színed!

Piros / vörös

Ez a szín egy izgató szín, amely hatással van az agyra, növeli a vérnyomást, felgyorsítja a pulzust és a légzést. A piros szín szeretete azt jelzi, hogy céltudatos, és néha agresszív személy vagy. Megszoktad, hogy haladsz előre, és az utadba kerülő akadályoktól nem félsz. Bármilyen furcsa dolgot hajlandó vagy kipróbálni. Mindig arra törekszel, hogy elérd a céljaidat, amiről álmodsz. Szenvedélyes vagy, erős akaratú és hirtelen haragú.

Sötétkék

Olyan ember vagy, aki ritkán mosolyog. Sok időbe telik mire az emberek kiérdemlik a bizalmadat, ugyanakkor nyugodt ember vagy, akiben mások feltétel nélkül megbíznak. A sötétkék szín csökkenti a vérnyomást, a pulzusszámot és a légzést (a piros ellenétete). Ha ezt a színt kedveled, akkor harmonikus és jól felkészült ember vagy, akit nem sokszor ér stressz. Bízol a saját képességeidben, és jól tudsz együtt dolgozni másokkal.

Fehér

Aki a fehér színt részesíti előnyben olyan személy, aki érzi az abszolút szabadság érzését, és hisz abban, hogy nem akadályozzák meg a céljai elérésben. Ennek az embernek a világa tele van lehetőségekkel. A fehér szín senkit sem riaszt vissza, de keveset is mutat meg az illetőből, viszont így vonzóvá és optimistává is teszi.

Ibolya / lila

Az ibolya a vörös és a kék keveréke.  Ő a természeténél fogva, a szenvedély és a nyugodt érvelést, az érzelmet és a mértékletességet tartja a szeme előtt. Az ibolya szín kedvelője mindig érdekes és összetett interakciókat folytat másokkal, és olyan embereket keres maga mellé, akik hasonló varázzsal rendelkeznek, mint ő.

Rózsaszín

A rózsaszín egy természetesen lágy, gyengéd szín; így kedvességet, otthonosságot, érzelmességet mutat a viselőjéről. Aki ezt a színt preferálja, az szereti a szabadságot, és egyben a nyugalmat is, hiszen ez a szín csökkentheti a szenvedélyességet. A rózsaszín szerelmesei nem hívei az erőszaknak, és az életükben a kényelmességet és a kedvességet értékelik. Nekik folyamatosan szükségük van egy olyan emberre, aki mellett nyugodtnak érezhetik magukat.

Zöld

A zöld szín kedvelőit a titokzatosság aurája és a varázslat lengi körbe. A legtöbb ember számára ez az ember egy igazi rejtély. A zöld iránti szeretet gyakran jelzi az ember felsőbbrendűségét, tekintélyét és erejét. Ez az ember szeretne tetszeni és törekszik is erre, hiszen folyamatosan keresi az önigazolást.

Sárga

Nyugodt, barátságos ember a sárga szín kedvelője, akinek remek humorérzéke van. A sárga a kikapcsolódás színe, aki ezt a színt szereti az szereti a szabadságot, a gátlástalan boldogságot, és az élményeket neki az új dolgok adják. Az a személy, aki teljesen elutasítja ezt a színt az gyakran érzi az ürességet, és az elszigeteltséget és az ingerültséget.

Világoskék

A világoskék azt jelzi, hogy gondtalan és vidám ember vagy, mert ez a szín testesíti meg ezeket a tulajdonságokat. Az ilyen ember nem támaszt komoly követelményeket másokkal szemben. Nem vagy az a fajta ember, aki irritálja a körülötted lévőket, gyakorlatilag bármely baráti társaságban megtalálod a helyed.

Barna

A barna szeretete gyakran azt jelzi, hogy megszoktad, hogy olyan dolgokat csinálsz, amelyek teljesen ésszerűek. Megpróbálod nem elsietni a dolgokat, és hajlamos vagy a testmozgásra, mert ettől békét és nyugalmat kapsz. Nagyra becsülöd azokat, akik a stabilitást és a hagyományokat úgy értékelik mint te.

Szürke

A szürkét gyakran azok választják, akik félnek a kiemelkedéstől vagy a figyelem felhívásától. A szürke a legsemlegesebb szín, se nem fényes, se nem sötét, se nem világos. Ez a szín ideális háttérként szolgálhat más színekhez és különféle pszichológiai manipulációkhoz. A szürkét kedvelő emberek csendesek, és félénkek.

Fekete

A fekete véglegesség és az érettség színe. Kifejezi a „semmi” gondolatát, de a luxus és az elegancia színe is. Feketében mindenki csodálatosan néz ki. Aki ezt a színt kedveli általában titkol valamit, amit nem siets megosztai másokkal, még a közelebbi barátaival sem. Aki ezt a színt kedveli, gyakran olyan gondolkodású, aki megpróbál lázadni a saját hozzállása és a sorsa ellen is.

Rád jellemző a kedvenc színed és a leírása?

Ezt is olvasd el!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *