LOADING

Type to search

Élem

Nem elég csak kérni az Univerzumtól, be is kell bizonyítanod, hogy készen állsz rá

Share

Nem elég csak kérni az Univerzumtól.

Nem elég csak vizualizálni a vágyad tárgyát. Tisztán kell látnod, mit akarsz. Nem elég csak beszélni róla. Folyamatosan ott kell tartanod a fókuszodat.

Olyan emberré kell válnod, aki megérdemli azt az életet, amit élni szeretne. El kell kezdened úgy viselkedni, mintha az, amire úgy vágysz, már a tiéd lenne.

Az Univerzum így tudni fogja, hogy igazán akarod. Ez nem véletlen. Nem feketemágia.

Ha vezetőként viselkedsz, idővel vezetővé válsz. Ha sikeres szakemberként viselkedsz, idővel sikeres szakemberré válsz. Ha jó feleségként viselkedsz, idővel jó feleséggé válsz.

Ez visszafelé is ugyanígy működik.

Ha legyőzöttként tekintesz magadra és vesztesként viselkedsz, akkor azzá is válsz. Tehát a legjobb, amit tehetsz, hogy megválaszolod a következő kérdéseket.

Hogyan viselkednék, ha elérném azt, amire igazán vágyom? Mit tennék? Hogyan viselkedik az, aki valóban boldog és sikeres? Mit gondol? Hogyan reagál?

Be kell bizonyítanod az Univerzumnak, hogy készen állsz az álmaid megvalósulására. Hogy hajlandó vagy akkor is tenni egy szebb jövőért, amikor fáradt és kimerült vagy. Be kell bizonyítanod, hogy elköteleződtél a vágyad mellett és tiszta szívből akarod.

Tiszta szívből, nem rossz szándékkal…

Minden nap egy jobb önmagaddá válsz. Minden nap érkeznek lehetőségek, amelyekkel vagy élsz vagy nem. Sokszor az a baj, hogy nem akarod beletenni a munkát. Beleszerettél a vágyadba, de a cselekvés már megrémít.

Így azonban minden marad olyan, mint tegnap volt.

Ha meg akarod változtatni az életedet, be kell bizonyítanod az Univerzumnak, hogy készen állsz rá. Készen állsz arra, hogy jobb emberré válj. Készen állsz kilépni a biztonsági zónádból, felelősséget vállalni és megtenni a szükséges lépéseket.

Jöhet bármi, te kitartóan haladsz a célod felé. Közben pedig ne felejtsd el nyitva tartani a szemedet és figyelni, hogyan kezd el változni az életed.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *