LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Üzenet neked, aki félsz elengedni őt, mert azt hiszed, nem találsz jobbat

Share

Ha félsz az elengedéstől, valószínűleg nem azért, mert szerelmes vagy abba, akibe kapaszkodsz. Arról nem beszélve, hogy amikor eljutsz odáig, hogy kapaszkodni kell, az már eleve nem jó.

Csak az jár a fejedben, hogy nélküle az életed mit sem ér. Vagy talán inkább az ismeretlen az, ami megijeszt. Félsz, hogy mit hoz a holnap, ha ő már nem lesz melletted. Rettegéssel tölt el a gondolat, hogy soha nem találsz jobbat nála.

Szorongsz attól, hogy egyedül maradsz.

Inkább egy rossz kapcsolat, mint az egyedüllét…

Azért gondolod így, mert az önmagadba vetett hitedet kihelyezted a világba. Körülnézel, és nem látsz életképes lehetőségeket. Nem tudod elképzelni, hogyan is jöhetne be az életedbe egy jobb partner.

És itt a kulcs.

Nem tudod elképzelni, ezért nem is tudsz benne bízni. Csakhogy ezzel épp attól vágod el magad, hogy megtörténjen az, amire igazán vágysz. A sorrenddel van a baj. Először bízni kell, erre épül minden más.

De hogyan is tehetnéd?

Hogyan bízhatnál?

Ha visszanézel a múltba, nem látsz igaz szerelmet, csak szárnyaszegett próbálkozásokat. Egyszer nem volt megfelelő az időzítés, máskor a férfi nem akart igazán elköteleződni melletted, legközelebb meg csak tárgynak használt, és soha nem is szeretett igazán.

Emiatt azt érezted és érzed most is, hogy nem vagy elég értékes. Nem látod a belső ragyogásodat, így veszítetted el szép lassan az önmagadba vetett hitedet. Azt a hitet, amely erőt ad a magányos éjszakákon és ami megerősíti benned a gondolatot, hogy vár rád valaki jobb.

Mert nem lehet másképp.

Ha tisztában vagy azzal, mekkora kincset kapott a világ a születéseddel, nem lesz több kérdés és kétség a fejedben.

Amikor elveszettnek vagy szomorúnak érzed magad, gondolj erre. Nem azért kaptunk egy lehetőséget az élettől, hogy szenvedésben töltsük. Annyi a feladatod, hogy higgy és engedd be a fentről jövő segítséget

Hiába az élet támogatása, ha nem élsz vele.

Minden a döntéseiden múlik.

Viszont jól dönteni csak akkor fogsz tudni, ha rájössz, mit is szeretnél igazán az élettől, majd erre állítva a fókuszodat figyeled a lehetőségeket. Minden adott ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot, jelentsen ez neked bármit is.

Olvasd el ezt is:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *