LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

A legimádnivalóbb levendulás krémek nyárra

Share

A levendula oly sokrétűen felhasználható, hogy vétek lenne pont kozmetikumokból kihagyni. Élvezhetjük így nyugtató, regeneráló és relaxáló hatását, ne habozzunk hát beszerezni egy-egy szuper levendulás krémet nyáron!

OLIVE & OLIVA DREAMING OF PROVANCE

Leégés, lightos napozás, strandolás után nagyon jól teszitek, ha bekenitek magatokat egy olyan testápolóval, amire a levendulára épül, ugyanis jól nyugtatja a bőrt, szépen csökkenti az irritációt és minden bőrtípuson jól működik.

HERBSGARDEN BŐRVÉDŐ LEVENDULA KRÉM

Szúnyogcsípés, növény okozta irritáció, leégés, bőrpír….a tipikus nyári sérülésekre a legjobb gyógyír egy gyógynövényes ápoló krém, ami minden aktív turista hátizsákjában ott kellene, hogy legyen.

HERBSGARDEN NATÚR LEVENDULÁS KRÉMDEZODOR

Dezodorálás terén is jól teljesít ez a lila növény, bár kevésbé ismert ezt a hatása, tegyetek vele egy próbát, főleg, ha egyébként is kedvelitek az illatát.

LUSH SLEEPY SZAPPAN

Egy hosszú, kirándulás, forró nap lezárása lehet egy szappanos zuhany, ami a levendula illatával egyből ellazít, sokkal jobban fogsz majd éjszaka aludni.

MAGISTER PRODUCTS LEVENDULA-CICKAFARK HABKRÉM

Kifejezetten érzékeny, kipirosodott, allergiás bőrre készült, így nem árt, ha betárazol belőle a családnak, de pl. szőrtelenítés után is érdemes felkenni, a hatás nem marad el.

AVON FOOTWORKS LEVENDULÁS AGYAGOS LÁBPAKOLÁS

A lábápolás kardinális kérdés nyáron, válassz olyan tápláló krémet, ami fertőtleníti, hidratálja és gyógyíitja az igénybevett bőrt, ráadásul verhetetlen áron.

A termékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *