LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Frissítő arc-és testpermetek a forró napokra

Share

Higgyetek nekünk, ha azt mondjuk, egy arc-vagy testpermetnek minden nap benne kell lennie nyáron a táskátokban, ugyanis hihetetlenül üdítő tud lenni, ha a hőségben nincs lehetőségünk félrevonulni, vagy fél óránként arcot mosni, viszont pár fújással egyből fel tudjuk frissíteni magunkat, amivel ráadásul még hidratáljuk, ápoljuk is a bőrünket.

OLIVE & OLIVA YASMIN WATER

Mi imádjuk a jázmin illatát, így nem kérdés, hogy ezt használjuk testpermetként – ami nem csak finom illatot, de ápolt hatást is kölcsönöz

LUSH DAD’S GARDEN LEMON TREE

A virágos illatok mellett ilyenkor a citrusos jegyek is hódítanak, ha pedig ilyen menő csomagolásba vannak rejtve, feltétlenül érdemes beszerezni.

HERBATHERAPY RÓZSA VIRÁGVÍZ

A damaszkuszi rózsa hidrolátum alapvető összetevő, ha tonerekről, permetekről beszélünk, idén se hagyjátok ki, hiszen kiváló napégésre, bőrgyulladásra, stresszkezelésre és még számos problémára gyógyírt kínál

THE BODY SHOP C-VITAMINOS ENERGIZÁLÓ ARCPERMET

Több figyelemreméltó permet is helyet kapott a listán a brit márkaóriástól, az első például egy C-vitaminos, ragyogást fokozó verzió, amit fáradt bőrre ajánlunk.

THE BODY SHOP E-VITAMINOS GÉLES ARCPERMET

Van itt még egy különleges, géles állagú, vitaminos permet is, ami remekül műküdik kombinált, zsíros bőrön is. Ha szereted az extrább kozmetikumokat, semmiképp se hagyd ki!

THE BODY SHOP SCIN DEFECE FÉNYVÉDŐS ARCPERMET

Ne feledkezzünk meg a fényvédelemről sem: ha semmilyen arcra való fényvédőt nem vagy képes elviselni, adj ennek egy esélyt, mert tényleg csak egy leheletkönnyű fújás kell és máris védve van a bőröd a káros napsugarak ellen.

MAGISTER PRODUCTS SUNNY BUNNY NAPOZÁS UTÁNI BŐRNYUGTATÓ SPRAY

Napozás, strandolás után jól jön egy nyugtató, hidratáló permetisteni ananász illattal megbolondítva, így a Balaton partján is a tengerparton érezheted magad.

AVON ANEW NAPVÉDŐ ARCPERMET

Újabb alternatíva a nehéz, zsíros fényvédő krémek helyett magas faktorszámmal. Ha semmit sem sikerült megszeretned, ezt majd fogod!

NATICS HYDRA HIALURON MÉLYHIDRATÁLÓ ARCPERMET KOFFEINNEL

Napindításhoz, egy tizenkétórás műszak közepén, vagy csak úgy, amikor fáradtnak, izzadtnak, megviseltnek érzed magad, ne sajnáld magadtól a frissítő koffeinlöketet!

MARIONNAUD GREEN FRISSÍTŐ ARCPERMET

Szuperzöld permet a kiwi erejével, tudatos bőrápolóknak, jól ismert világmárka új, öko szerepben.

A termékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *