LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Fedezzük fel együtt Tokió színes világát az Avon újdonságaival!

Share

Júliusban egzotikus utazásra hív bennünket az Avon, még pedig a vibráló Japán országába! Gyertek velünk és ismerkedjetek meg a távoli kelet merész, inspiráló művészetével egy csodás sminkkollekció formájában!

Az Avon Mark Oh So Tokyo kollekciója 4 izgalmas, innovatív termékből áll, melyek mind vibráló színvilággal, kiemelkedő tartóssággal, abszolút megfizethető árral és szemet gyönyörködtető, szikrázó hatással bírnak.

AVON MARK OH SO TOKYO SZÁJ – ÉS ARCFÉNY

Tökéletes kiegészítő a most annyira divatos monokróm sminkekhez, szuperkönnyű formulával, 5 csodás árnyalatban.

AVON MARK OH SO TOKYO METÁLFÉNYŰ SZEMHÉJFESTÉK

Mágnesesen záródó, kompakt kis púder 4 extravagáns színben, amelyben a metálfény összeolvad a por állagú pigmentekkel, így biztosítva extra tartósságot.

AVON MARK OH SO TOKYO SZEMHÉJTUS

Ez a kollekció nem lenne teljes a megszokott fekete és barna színektől eltérő, extravagáns szemhéjtusok nélkül, te se hagyd ki, kísérletezz bátran, légy merész!

AVON MARK OH SO TOKYO HIDRATÁLÓ PRIMER

A fényvisszaverő, aranyló szemcsék nagyon szép bőrsimító hatást érnek el.

AVON MARK OH SO TOKYO OMBRE PIROSÍTÓ ÉS HIGHLIGHTER


2-az 1-ben megoldás 3 színkombinációban, a matt priosító és a selymes highlighter különleges, egyedi, mégis ízléses megjelenést kölcsönöz.

A teszttermékeket a cégtől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *