LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Folyamatosan arra gondolok, hogy írok neked, de ez soha nem fog megtörténni

Share

Nem fogok írni neked. Nem, mert egyértelművé tetted a prioritásaidat. Nyilvánvaló, hogy az érzéseid nem olyan mélyek, mint az enyémek. Bármennyire is szeretnék ezen változtatni, nem tudok.

Nem fogok sírni addig, amíg vissza nem jössz hozzám. Nem fogok rád akaszkodni, mint egy gyerek. Többre tartom magamat ennél. Ha te tudsz nélkülem élni, akkor én is tudok. Nincs okom üldözni téged. Ez nem szerelem.

Nem fogok írni neked, mert semmi olyat nem tudok mondani, ami változtatna a helyzeten. Nem fordíthatjuk vissza az idő kerekét. Nem törölhetjük ki az összes szörnyűséget, ami közöttünk történt. Persze beszélgethetünk egy jót, de ennél több nem fog történni. Nem tudnánk visszahozni azt, ami egykor volt. Csak belemarnánk egymás sebeibe. Jobb, ha távol maradunk egymástól.

Nem fogok írni neked, mert megtanultam, hogyan legyek tudatos. Képes vagyok irányítani az érzéseimet és hallgatni az eszemre a szívem helyett. Olykor erre van szükség. Nem fogok helytelenül cselekedni. Tudom, hogy most rossz, de hosszú távon még rosszabb lenne, ha újra visszatérnénk egymás életébe. És én szeretem a hosszú távot szem előtt tartani.

Elég okos vagyok ahhoz, hogy tudjam, nincs közös jövőnk. Csak szívfájdalom lenne a vége. Újra. És ezt nem akarom. Ezért állok ellen a késztetésnek. Ezért hagyom, hogy az érzéseim egyszer csak elhalványuljanak – tartson bármennyi ideig is.

Nem fogok írni neked, mert tudom, hogy megbánnám már másodpercekkel a „küldés” gomb megnyomása után. Millió dolog van, amit szeretnék neked elmondani, de van egy olyan érzésem, hogy nem úgy fogsz reagálni rá, ahogy én szeretném.

Nem fogok neked írni, mert tudom, van olyan férfi a világon, aki úgy bánik velem, ahogyan megérdemlem. És abban is biztos vagyok, hogy ez a férfi hamarosan megjelenik az életemben. Akkor, amikor készen állok rá.

Hiszek egy szebb jövőben. Mindig hiszek.

Szóval nem fogok írni neked, mert őszintén szólva nem érdemled meg, hogy bármit is tudj rólam. Elvesztetted minden esélyedet. Elpazaroltad őket. Sem a szerelmed, sem a barátod nem akarok többé lenni. Te vagy az oka annak, hogy megszakítottam veled minden kapcsolatot.

Ha egy nap úgy döntesz, hogy írsz, talán válaszolok. De nem én leszek az, aki hozzád fordul bármiért is. Nem fogom újra átélni a szívfájdalmat!

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *