LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció

Amikor életed szerelme belép a képbe, tudni fogod… Tényleg?

Share

Honnan fogom tudni, hogy ő életem szerelme? – hangzik fel a kérdés nők között már sokadszorra a történelem kezdete óta. A válasz pedig kézenfekvő, ugyanakkor már kissé unalmas: „Egyszerűen tudni fogod…”.

Ezt a mondatot akár egy filmből is idézhettük volna. Vagy tényleg egy filmből való? Bárhogy is, a hátunk mögé dobálhatjuk. Az életben nem minden lineáris, olykor becsapnak a megérzéseinek és néha a jól bevált módszerek is cserben hagynak.

Ez van…

Ám az is igaz, hogy folyton kapunk útjelzőket, amelyek segíthetnek minket kiigazodni a labirintusban, amelyet a saját érzelmeinkből tákoltunk össze. Megesik, hogy nem vesszük észre őket. Úgy rohanunk el mellettük rózsaszín ködbe burkolózva, hogy ha kivernék a szemünket, sem érdekelne.

Pedig néha nem árt figyelni. Magunkat kíméljük meg a csalódásoktól, ha így teszünk.

Felismerni életünk szerelmét is csak így lehet. A nehézségekből tanulunk, a fejlődés pedig végül hozzá vezet el. És amikor megtörténik a találkozás, elkezdhetjük figyelni, hogyan alakul át a nő a tükörben ragyogóvá és önfeledtté. Életünk szerelme mellett ugyanis a legjobb önmagunkká válunk.

Ez az a tényező, ami valóban megmutathatja, ki a nagy ő. Nem a kémia. Nem az átszeretkezett éjszakák száma. Nem a fel-fellobbanó szenvedély.

Életünk szerelem az az ember, aki mellett álarcok és illúziók nélkül lehetünk. Nem kell szerepekbe kényszerítenünk önmagunkat, lehetünk, akik vagyunk. Ő pedig pont így szeret minket, nem akarja, hogy megváltozzunk.

Mellette szabadnak érezhetjük magunkat nőként. Megtehetünk mindent, amiről valaha is álmodtunk. Mert az egész kapcsolatot a természetesség, a tisztaság és az őszinteség jellemzi.

Ilyen az, amikor a nagy ő belép a képbe. Hirtelen minden fájdalom, szenvedés és ballépés elporlad, a könnyek felszáradnak, a viharfelhőket elfújja a szél. Történjék köztünk bármi, pontosan tudjuk, hogy az egymás iránt érzett szeretetnek köszönhetően semmi sem szakíthat szét minket.

Együtt fejlődünk. Együtt emelkedünk. Kihozzuk egymásból önmagunk legjobb verzióját.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *