LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Ez a leginspirálóbb dolog veled kapcsolatban, a csillagjegyed alapján

Share

Rossz napod van? Nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy vártad? Meríts egy kis önbizalmat ebből a horoszkópból, ami elárulja, hogy miben is vagy a leginspirálóbb mások számára. Jöjjön egy kis önbizalomlöket!

Kos: A leleményességed

A Kos egy állandó energiagolyó – mindig csinál valamit. A csillagjegy találékonysága félelmetes, hiszen mindig készen áll, hogy átvegye a vezetést, és fejjel merüljön egy új ötletbe. Mindig hajlandó kockázatot vállalni ezek megoldása érdekében. Sosem riad meg semmitől, és igazi lelelményességgel jön ki minden elé kerülő helyzetből.

Bika: A könyörtelenséged

A Bikát gyakran olyan jelnek tekintik, aki tudja, hogy hogyan kell vigyázni magára. Könyörtelenek a céljaik elérésében, de a szükségleteik kielégítésében is. Ez azonban nem vonatkozik azokra, akiket a csillagjegy szeret, hiszen feléjük igazi törődéssel és elköteleződéssel fordul. Senki sem tudja, hogy a Bikáknak mi a titkuk, de mindig tőlük akarunk tanulni.

Ikrek: A mindig jelen lévő kíváncsiságod

Kevés olyan ember van, aki állandóan új információkat keres, és olyan, mint az Ikrek. Bár nem ők az egyetlenek akik új dolgokat szeretnének tanulni, de ők azok, akik bármilyen apróság vagy lényegtelen dolog miatt lelkesednek is. Őszinte örömet szerez magának, ha megtanul valami újat, és ez egy olyan lökést ad a csillagjegynek, amit mások nem képesek elérni nála.

Rák: Az érzelmeid átláthatósága

Ami a szívén, az a száján – ez lehetne a Rák mottója, ugyanis ő nem szégyelli az érzéseit. Úgy gondolja, hogy az őszinte érzések értékesek, és ez tényleg így is van. Nem akarja a felszín alá rejteni őket, hanem inkább megosztja. Bár vannak akik szerint nem szabadna ennyire követni a szívét, de ő nem fél ettől.

Oroszlán: Képes vagy mindenben ragyogni

Vannak akik szerint az Oroszlán bármilyen olcsó ruhát, vagy cipőt vesz még abban is ragyogni tud. Egy unalmas pillanatot is nagyobbá tud tenni a csillagjegy szülötte, akinek megvan a magabiztossága és a karizmája ahhoz, hogy ragyogóvá tegyen bármilyen kis dolgot is.

Szűz: Az intuíciód

Semmi sem éri meglepetésként a Szüzet, mert mindig felkészült és minden részletre figyel. Általában a többiek előtt egy lépéssel jár, és jól ismeri az embereket. Képes arra, hogy megmondjon ismeretlen emberekről is dolgokat, mielőtt beszélne vele. Bízik magában és a döntései ez igazolják is.

Mérleg: Meglátod a jót másikban

A Mérlegek sok emberrel kerülnek kapcsolatba, és szeretnék ha jókat gondolnának róluk. De az ő képességük is az, hogy meglátják másokban a jó dolgokat, amit mások nem biztos. Ők a legrosszabb pillanatokban is csak a jót veszik észre, és sajnos ebből a képességükből mások néha hasznot is húznak.

Skorpió: Rendíthetetlen a szenvedélyed

A Skorpiók sok mindenről ismertek, de a szenvedélyükről biztosan. Több ez mint fizikai szenvedély, sokszor az emberek érzelmeit szeretik szenvedélyesen és mélyen. Az emberek sokszor meg is lepődnek azon, hogy ez a csillagjegy milyen elhivatott tud lenni egy-egy ügy, vagy éppen ember iránt.

Nyilas: Határtalan a lelkesedésed

Bár a Nyilasok nem mindig viselnek kedves álarcot, de mégis képesek az embert a pozitívitás felé terelni. Bármelyik pillanatot könnyebbé varázsolhat egy Nyilas, mert jól tudják bíztatni a másik embert.

Bak: Megbízhatóan tudsz támogatni

Lehet, hogy a Bak versengő típus, és keményen dolgozik a cél érdekében, de mindig van ideje azokra, akiket szeret. Következetes, és megbízható forrása a barátainak, családtagjainak. Ha az embernek szüksége van valamire, akkor csak a Bak csillagjegyű barátnak érdemes szólni, mert ő rögtön rohan és biztosít a támogatásáról.

Vízöntő: Nagylelkű a szíved

Bár nem ismerik be a Vízöntők maguknak, de kivételesen nagy a szívük. Egyedülálló világszemléletük van, és érdekes ízlésük, de az embereket szívből szeretik. Lehet, hogy időnként nyers a barátaival de mégis őszinte szenvedélye, hogy segítsen az embereknek. Sokkal többet érez együtt másokkal, mint ahogy azt gondolnák róla elsőre.

Halak: A világlátásod

Gyakran álmodozónak tartják a csillagjegy szülötteit, de őket ez cseppet sem zavarja. Nagyon empatikus, és kreatív, a világgal kapcsolatos nézetei másokat is inspirálnak. Képesek mások nézőpontjait meglátni, és ezt megmutatni a többi embernek is. Üdítő élmény a Halak mellett lenni, mert a világ sokkal színesebb lesz általa.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *