LOADING

Type to search

Eszem-iszom Ez+az

Ezek a fagyik illenek hozzád, legalábbis a csillagjegyed szerint!

Share

Nem vitás: megvan írva a csillagokban, hogy melyik a te fagylaltod. TE és a fagyid: ez a tökéletes párosítás.

Kos

maxpixel.com

A kezdeményező készségéről és veleszületett vezetői hajlamáról ismert kos soha nem fél kipróbálni új dolgokat, mert tudja, hogy bármikor nemet mondhat. Míg mások félnek az egyedi ízektől, addig a kos nagyon is értékeli az eredetiséget és esélyt ad mindennek, ami új és izgalmas. Ezért például a zöld teás fagylalt tökéletes választás számára.

Bika

flickr.com

A bika ízlése fényűző és hajlik némi dekadenciára. Habár az alapvető elvárása, hogy bármi, amit megeszik egyszerre legyen finom és esztétikus, azt mégsem szeretné, ha bárki azt gondolná róla, hogy hajlamos túlzásokba esni. Egy klasszikus hot fudge szendvics (fagylalt ízű krémmel töltött keksz) azért is tökéletes a számára, mert anélkül élvezheti a forró masszát, a tejszínhabot és a cseresznyét, hogy túlságosan felvágosnak tűnne.

Ikrek

Az ikreknek valami olyasmi kell, ami egynél több lehetőséget is rejt magában. Ha megkérdezzük tőle, hogy csoki vagy mogyoró fagyi, akkor az ikrek válasza roppant egyszerű: mindkettő! Mégpedig azért, mert szeretne élni az élet adta összes lehetőséggel, és ezért egy mogyorós-csokoládés fagylalt némi extrával biztos, hogy leveszi a lábáról.

Rák

A rákról általában az a benyomás terjedt el, hogy kívülről igen keménynek hat, de ha egyszer megismeri az ember, azonnal kiderül, hogy mennyire édes belül. Ezért egy lágy csokoládés csavart fagyi a legeslegjobb számára.

Oroszlán

pexels.com

Az oroszlán könnyed és szeret az élet mókás oldalára állni. Az élet élvezete és ünneplése egy életforma számára, ezért egy hatalmas banánhajó remek választás lehet. És miközben napszemüvegben ül az egyik menő fagyizó teraszán és élvezi az ízeket, magában arra gondol, hogyan lehet az, hogy mások nem élvezik ennyire az életet.

Szűz

Ice-cream with blueberry and mint on rustic background

A szűz az ételválasztásaiban nem esik túlzásokba. A tisztaság és az egyszerűség híve: szereti a magas minőséget és a természetes összetevőket. A joghurt fagylalt a tökéletes választás számára, mert megvan benne minden, ami a szűznek szüksége van: édes, mint a hagyományos fagyik, de kevesebb zsírt és kevesebb kalóriát tartalmaz.

Mérleg

yellow bliss road

A mérleg számára az emberi kapcsolatok és a harmónia a legfontosabbak. Értékeli az egyensúlyt és akkor a legboldogabb, ha mindenkivel jól kijön. Egy csoki és piskótadarabokkal (chocolate chip cookie dough) megbolondított fagyi remekül illik a személyiségéhez. Egy munka utáni barátokkal töltött estéhez ez lesz a tökéletes választás.

Skorpió

Biztos minden skorpió hallotta már, hogy ők a legmisztikusabbak az állatövi jegyek közül. Tele vannak mélységekkel, ezért néha nem könnyű kitalálni, hogy mi játszódik le bennük. Ezért az étcsokis fagylaltot pont nekik találták ki. Sokkal sötétebb, mint a hagyományos csokifagyi, ami a legtöbb embert lehet, hogy megijeszti, de egy skorpió tutira imádni fogja.

Nyilas

A nyilas imád utazni és folyamatosan keresi az új kalandokat. A kávés fagylalt a tökéletes választás számára, mert az bárhol a világon ugyanazt a kávé ízt kapja, amely megadja neki azt a plusz energiát, amire egy sűrű naphoz szüksége lehet.

Bak

Igazi tradícionális típus, bármennyire is próbálja tagadni. Nem hatnak rá a trendek és az új divatok, viszont értékeli a minőséget, az állandóságot és hagyományokat. Egy lágy és egyszerű vaniliafagyival némi szivárványos szórással azonban le lehet venni a lábáról, mert az mindenhol kapható és mindenhol ugyanolyan ízű.

Vízöntő

Egy valódi humanista, aki mindig keresi az újdonságot és a lehetőségeket, hogy a jobb még jobb legyen. Ezért meg vagyunk győződve arról, hogy a rendhagyó ízvilág miatt a cseresznye, kókusz és avokádó fagyi tökéletes számára.

Halak

A halak mindig keresi a lehetőséget, hogy a régiben meglássa az újat. Kreatív és művészi hajlamai és gondoskodó természete miatt egy olyan fagylalt illik hozzá, amelyik tele van érzelmekkel és több, mit egyetlen íz. Egy szivárványos szorbet lesz az ő fagyija a szép színkombináció és a lágy és könnyed textúra miatt.

Bármi is a horoszkópod, néhán otthoni fagyit ötlet jól jöhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *